<3

Nu känner jag mig sådär riktigt flickigt glad :-) bara spritter i hela kroppen och jag vet knappt vart jag ska ta vägen.
Tänkt på en sak i några dagar och funderat fram och tillbaka, insett att det skulle nog vara en bra sak att göra och även underlätta livet lite. Men framförallt skulle det vara helt underbart! :-) men det blir att vänta och se. Men jag fick mig ett "ja"... :-)
Underbara fantastiska karl <3

Är så glad över att jag "miss olycka" skulle ha turen att träffa en sådan bra karl, för mig, Mr Perfect. Så härligt, hoppas detta är något som kommer hålla. Men den som lever lär märka, framtiden får utvisa :-)
Jag lever i nuet och jag älskar att jag har slutat att planerat min framtid. Det enda som jag vet säkert idag, det är att jag kommer tillbringa två år i Sthlm och om två år blir jag tandläkare. Det vetandet räcker gott och väl för mig :-)
godnatt.
Dirty Dancing

Biljetterna är hämtade och nu är det bara att gå och längta till den 30 nov, både efter att se musikalen och min Sofie :-)

Ska bli så kul att få påhälsning från Gävle :-) det händer ju inte ofta... skulle önska att det vore fler som ville komma och hälsa på då och då. Men på söndag får jag lite påhälsning av Paulina igen :-) längtar redan!! Så H får stå ut med henne och mig igen Hehe.


Jobbdag

Dags för lunch på jobbet.

Solen skiner, det är inte så kallt ute men ändå är jag så jäkla tjurig. En riktig surpulla är jag!
Fattar inte varför, är bara sur och det har jag typ varit hela veckan.
Kanske har en himla förlängd PMS eller nått. Irriterande är t.o.m det. Vet inte om det är för att jag är trött jämt, för att jag typ bor på två ställen, lär tvätta allt och lär nu gå och frysa i i typ 1.5 v pga att jag lär frysa min jäkla vinterjacka, allt är jobbigt. Bara att titta på sig är jobbigt.. och den där jäkla vågen står stilla. Min kropp vill inte gå ned nått den. Jag kan sammanfatta att allt är fel och ett sur-VM pågår...
Nästan så att jag skrattar åt mig själv. Sanslöst!
Blogg.se appen är här!

Hittade blogg.se appen så får se hur den funkar :-)
Har fortfarande tråkigt, jag själv är verkligen det tråkigaste sällskapet. Det är synd att man ska vara ett sådant sällskapsdjur som inte kan roa sig själv... :-/
Vann precis ett halsband från Tradera, har blivit en liten mästare att shoppa loss på tradera igen, men bara billiga saker för de mesta ;-)
Vann detta nu, 28 kr som hittat :-)Fredagsmys

Helt ensam här hemma, känns lite tråkigt faktiskt när jag är full av energi för en gångs skull. Beror nog lite på Chailatten + den stora kanelbullen på Espresso House idag med Erica och Fredia :)
Så vette tusan vad jag ska roa mig med, har ingen direkt lust att plugga på en fredagskväll. Kanske borde börja virka på min topp, men det har jag ingen direkt lust med heller. Ganska tråkigt är allt med andra ord, och allt detta pga jobb hela helgen. Vill liksom inte slita ut mig alltför mkt och försöka lära mig att ta det lugnt speciellt inför jobbhelgerna. Så det blir jag och godisskålen och lite tv. Men va läckert att man kan ta in sina bilder från instagram, det gillas skarpt!
Lär bara gnälla av mig lite, blev så matt idag när jag insåg att det är vinter nu och svinkallt. Det betyder ju varmare kläder, ex tjocka vinterjackan. För de flesta är det ju bara att plocka ur den ur garderoben och använda den. Min situation är lite annorlunda, vilket är irriterande, för jag lär frysa min jacka om jag ska kunna plocka hit den till H. Eftersom jag hade ju såna där härliga småäckelkryp hemma... Vill verkligen ta det säkra före det osäkra, och den är ju ganska stor, så lär ju ragga min hyresvärd så han kan stoppa den i frysen i en vecka i Kungshamra. Men då lär jag åka till Kungshamra, helst på dagen så de är där (kontoret deras brukar stänga vid fem) lägga den i frysen, låta ligga en vecka och sedan försöka finna en tid att hämta den där jäkla jackan innan kl 17.00. hmmm... jag älskar såna här lyxproblem. Nu ringer Johanna, hörs sen!

Småsaker förgyller tillvaron.

Det är småsakerna som gör ett förhållande enligt mig. De är småsakerna som bevisar att en person känner en, tycker om en, är intresserad av ens liv och tänker på en. Sitter här i soffan och småler lite fånigt över mig karl just nu. Han har möte på jobbet och han ringde för ett tag sen för att kika vad jag gjorde, de gulliga var att han skyndade sig ut från mötet för att kunna hinna ringa mig INNAN Hollywood fruar började för att inte störa mig :) Han vet verkligen hur mkt jag älskar det programmet och att jag t.o.m sätter påminnelse på telefonen för att inte missa det. Det är kallar jag en småsak som gör en lyckligast i världen! Det är så gulligt så det finns inte. Vet inte varför jag tycker det, men jag blev jätteglad! Annars då, tänkte att jag skulle börja blogga igen så de tappra få läsare jag har, har något att läsa om. Jag läser ju andras bloggar för att hålla koll på deras liv så tänkte att jag kunde börja bidra igen :) Men nu Hollywood fruar igen!

RSS 2.0