Snart ryker håret!

Ta me fan det gör det snart,, jävla KEMI!! fattar verkligen noll! Undrar hur man gör arga gubbar en sådan skulle sitta fint efter den där meningen.
Så sjukt tråkigt, förstår inte varför det ens ska finnas kemi i denna värld, varför måste man lära sig det. Känner mig verkligen obegåvad och intelligensbefriad just nu och det är inte en vanlig känsla för mig. Sen är det även såhär,, man börjar förstå det hela och poff så kommer det ett helt nytt begrepp in i det hela och förvirrar en totalt. Totalsågning på mina kompendium! Totalt värdelösa, de kan inte ens beskriva ett begrepp ens utan man måste komma på det själv genom alla olika formler och molekylbeskrivningar. Sen var det även så att kemi var ett hatämne från min sida i gymnasiet så jag har verkligen sorterat bort det från mitt minne. Skitkurs!!!!

Om några timmar kommer karln hem, tur att han slapp mitt plugg med kemi nu lär jag säga.
Ska ta mig upp och handla lite tacos och mys tills ikväll. Har ju inte sett karln på snart fem dar så.
Jaja, sedan lär jag fixa håret och dona, upp till kvart i fem imorgon och självklart är det ett seminarium i KEMI som väntar. Känns riktigt bra. Not!

Tjo hej

Upp upp upp

Sådan dag har jag idag, är faktiskt glad :) konstigt nog.
Har kommit underfund med ett och annat så nu kanske det blir bättre. Visar sig i framtiden. Men tror det kommer krävas ganska mycket tålamod och mycket utav mig. Hoppas jag pallar.

Upp och tränat idag, skivstång/kondition, jäkligt jobbigt lär jag säga men så skönt. Ska nog försöka fjäska för mamma och pappa så de får köpa mig ett års-kort på friskis. Mitt går ut snart.
Sedan har man vart iväg till Karin och fått god mat :) och lite cider och annat gott på de. Blir nog kvar här ett bra tag.

Vill att det ska bli imorgon!!! Då kommer karln hem, borta sedan i onsdags :/ får hoppas på att det löser sig med allt mellan oss, håller tummarna på de.
Saknar han sååå mycket! hoppas att han känner samma sak nu.

Jaja,, visar sig.


En dålig dag igen då.

Har få bra dagar men igår var det en bra dag men idag är det inte en skymt av en bra dag..

Hade riktigt rolig igår och det kändes som förr :) micha kom förbi, satt och snackade. Sedan en sväng ner på stan och mötte upp Ilia och vi gick och handlade lite. Sedan vidare hem till mich och så var möblerartagen igång. Fick man lyfta och ha sig. Nu är man veteran i att flytta och lyfta saker. Flyttat tre gånger redan detta år och tre gånger förra året. Får se om det blir nå mer flytt det här året. Skulle inte förvåna mig.
Sedan upphämtad av paulina och johanna och vi åkte hem hit och kika på tv och satt och pratade som förr. Saknar verkligen den tiden, saknar mig själv..

Vill inte vara såhär deprimerad, orkar verkligen inte. Har vart det förr i tre år efter ex:et och har verkligen ingen lust att uppleva det igen. Vill inte må såhär dåligt, men det känns som om jag inte kan göra nått åt saken.
Det enda jag kan göra, vill jag helst inte göra, men är det så för att jag ska bli lycklig igen så är det bara att göra det. Att jag mår bra är det viktigaste för mig, att jag blir lycklig av min tillvaro och människorna runtomkring mig. Men en människa gör mig inte lycklig längre... Blir det inte bättre, en förändring uteblir så lär jag plocka bort den människan ur min tillvaro. Har ingen lust att må såhär, snart är botten nådd!!
Sedan måste jag må bra för att jag ska klara av skolan, för den kräver 100 % och som det är nu orkar jag knappt 20 %. Ne fan för dig!!!

Så himla ont i magen :S

Det är verkligen som en klump som ligger i magen och det gör såå ont. Mår smått illa och allting är verkligen förjävligt!
Hur kunde det bli såhär? Varför skulle det bli såhär? Fattar verkligen inte,, allting förändrades den kvällen och vette fan om det kommer bli bättre.. Det känns så lönlöst. Förstod man ju, inget går bra för mig. Pissvärld!
Blir inte bättre att man bli lämnad själv hemma.. Sticker som vanligt. Inte bryr sig ett dugg.
Vet inte hur jag ska göra, ska jag fortsätta eller ska jag gå kvar? Vet inte riktigt om jag trivs så bra att känna såhär hela tiden. Inget verkar bli bättre heller, hur många ggr man än säger det så går det inte in. Är det så eller är det inte så? Man lär ju visa nått kanske, en förändring skulle sitta fint. Ett ord någon gång ibland så man vet att man betyder nått.


Japp..

Då har man lyckats varit hemma helt själv hela dagen, och några timmar till blir de.. Länge sedan jag har vart helt själv en hel dag och en hel kväll. Det är jag verkligen inte van vid men det är bara nyttigt för mig.

Hunnit med en hel del även. Först gick ja upp vid nio och satte mig och gjorde klart min uppsats. Så skönt! Sen cyklade jag iväg till friskis och gick på ett hårt gympa lunchpass. Jäkligt jobbigt var det och instruktören var väldigt bra. Har man tränat varje dag i fyra dagar så nu börjar man komma igång igen efter förkylningen.
Sedan begav jag mig upp till kropen och köpte mig ett 10 ggr/kort, så nu ska jag börja gå på powerafro. Hört att det är riktigt kul så nu jag ska prova på det. Varje söndag halv fem så det är perfekt tid för mig även :)
Vart upp på jobbet en sväng och skrev ut lite papper och sen fick man även en present, 1000 kr på cervera. Tackar!
Sushi som lunch på det och även vart och handlat in lite mat, lite gott till kvällen. Men nu skulle karln inte komma hem förrän efter nio tio någon gång så det blir bara för mig.
Ska nog ta mig och göra lite saker nu, såsom att diska och städa lite grann. Hållt mig lugn hela dagen men nu får jag nog ta och göra nått. Börjar bli lite rastlös, som vanligt. Vuxendamp lider jag nog av, eller understimulans skulle jag vilja kalla de.

Jaja,, kika på unga mödrar och sedan sätta igång med allt behövligt.

På väg hem

Tåget börjar kännas som mitt tredje hem lite grann, det är alltid drygt att åka mot Gävle för jag vill såå gärna bara hem och det är nu!!! Sen har jag ingenting direkt att göra heller på tåget. Uppsatsen har jag skrivit idag ner till sthlm och jag måste nu vänta tills imorgon och läsa igenom den. Annars stirrar man sig blind på vissa saker och missar andra. Tror även att jag inte har riktigt belyst mitt ämne så det blir nog att göra om lite grann.

Sedan var det lite surt att man åkte in idag, för att det var världens mest värdelösa föreläsning om KI:s historia och det hade jag lätt sluppit. Så idag igen, blev det bara in och vända och hoppa på första bästa tåg hem igen. Riktigt snygg smygning hade jag ut från föreläsningen 10 min innan vi slutade. Såg riktigt söt ut har ja hört när jag försökte så gott jag kunde trippa ut på tårna men de jäkla skorna lät förjäkligt ändå. Pinsamt blev de lite grann eftersom jag kom sent till föreläsning från första början, då precis innan hade läraren sagt "om man kommer försent till föreläsningarna som jag har, kan man lika gärna inte komma alls" sen kommer jag inspringande med världens leende.

Nu blir det hem och ta sig med cykeln upp till hemlingby och springa 2,5 km med Carro. Sedan blir det grillat hemma och film. Riktigt mysigt.
Idag har jag och Tim vart tillsammans i 4 månader! Första gången på över 3 år jag kan behålla någon så länge.. Hoppas på väldigt länge ja :)

Deppig

Som vanligt känns de som,, förstår inte varför jag känner mig så nere hela tiden. Ingenting känns roligt och allt är bara jobbigt. Det enda jag inte tycker är jobbigt är att åka till skolan. Men sen när skolan är slut så börjar det igen. Så himla drygt. Känner mig liksom inge glad alls, kan inte skratta på riktigt,, orkar inte träna, vill helst bara sitta hemma och vara själv och göra ingenting. Eller göra allt som måste göras men själv. Egentligen har jag ingen lust att vara hemma heller, för vi är alltid hos oss och det börjar bli jobbigt med.
Så slutsatsen blir att allt är jobbigt och ingenting är roligt.
Sen är det jobbigt att se på karln att han är så deppig hela tiden, han börjar känna av arbetslösheten och inte ha nått att göra. Det blir jag deppig av med. Så man försöker hålla humöret uppe men det är verkligen inte det lättaste hemma hos oss numer. Så känner jag mig så dum eftersom jag inte riktigt vet varför jag känner mig deppig och nere, och han har verkligen ett problem och man vet varför han är deppig så känns mitt väldigt löjligt.
Ne är väl en period just nu,, bara att koncentrar sig på vad man måste göra så löser sig nog det andra av sig självt. De hoppas jag verkligen. Vill verkligen inte ha en massa strul och såna hemskheter.

Jaja ska försöka göra nått vettigt på tåget hem nu, det är det min restid är tillför numer så jag slipper göra massa saker hemma.

Bakis dag..

Så jäkla seg dag,, inte mått dåligt direkt men såå sjukt himla seg! Har inte orkat gjort nått nästan,, bara jobbigt att ens resa sig ur soffan och gå på toa.. Helt svettig nästan har man blivit av det.
Så sjukt nere i huvudet är man,, vet inte riktigt varför men har nog bara en sådan dag idag. Känner nog av min rökdepression som kommer och går, men som blir längre och längre mellan ggr.
Känner mig lite nere även eftersom alla(okey många) gnatar om att jag inte kommer kunna pendla mellan gävle och sthlm, att jag inte kommer palla det och att jag har bara gjort det i två veckor och inte längre. Bara för att jag tycker det går bra nu kommer jag inte göra det sen, typ. Lite ledsamt. Vet att det kommer bli jobbigt men jag får tänka på det positiva med det hela.. Jag och mitt förhållande med tim kan fortsätta (jag tror inte på långdistansförhållanden), jag har pluggtid på tåget MYCKET pluggtid och det gynnar min utbildning väldigt bra, jag kan sova på vägen ner så jag känner mig inte så trött och så slipper jag bo i sthlm som jag verkligen inte vill göra. Synd, jag trivs verkligen i Gävle!
Även om jag ska inte tänka på vad alla säger och tycker så tyvärr så tar jag åt mig!! Ledsamt, hade hellre fått lite pepp av folk, då får man sig en kick och orkar mer.

Tråkigt att såna kommentarer kan förstöra en hel dag,, väldigt jobbigt dag då alla har hackat och retat mig på alla vis och när man känner sig nere så blir det ju inte bättre utav det hela. Snarare värre.

Ne nu ska jag ta och packa väska för imorgon,, klinisk övning ska vi ha och jajjamensan nu åker tandläkarrocken på ;) kommer man känna sig riktigt viktigt lär jag säga..   

Ledig idag!

Yes jag tog mig ledigt, kände att det behövdes efter en hel vecka med massor av repetition av etik och drabbel!

Synd nog vaknade man sent,, halv elva :/ skulle ha gått upp vid åtta då jag var pigg men icke då.
Har man vart ner en sväng på gamla jobbet och efter idag så är jag verkligen glad att jag inte arbetar där längre. Usch vad hemskt det är där ibland. Knyckte lite tid på datorn och skrev ut det som behövdes. Sedan kollat lite böcker, så jag kommer nog springa där lite titt som tätt och hämta böcker. Det är najs de.
Har man vart ner i källan och hämtat lite saker, hittade ett bord som jag glömt bort att jag har och satt vit färg på det idag. Sedan plockat upp massa gamla fina prynadssaker även :) Så nu blir det att möblera om på alla saker här hemma och så hoppas jag verkligen på att jag får låna en borr imorgon så jag får upp mina hyllor, spegel och rullgardinen. Har man lite att pyssla med imorgon med.

Nu fixa håret, sen film och sedan är det godnatt.
Imorgon får man första uppsatsuppgiften.. Får se hur det går..

Tjo hej!

Tåget!!

Ja nu jäklar sitter man på tåget för andra dagen i skolan på väg hem.. Bättre idag då jag har datorn med mig och en telefon med batteri på.. Det var värre igår när jag fick sitta och rulla tummarna 2,5 timmar hem från sthlm och halvt frysa ihjäl. Tågen har visst inte börjat med värme än :/

Idag däremot är det varmt!
Sen har man fått hela hjärnan omtumlad efter en hel dags föreläsning om etik av en ganska underlig men rolig gubbe. Lär säga att vi har nog pratat om allt förutom etik.
Får se om man klarar av första uppsatsen som ska göras och som man får på fredag.

Tror det kommer gå ganska bra att pendla,, än så länge känns det ok. Bara man vill och jag är envis som en åsna så detta ska jag nog fixa!! Vet inte riktigt hur det ska bli när jag slutar halv fem om dagarna, lär gå vid tio i fyra för att hinna hem med tåget till Gävle. Nästa går vid åtta, inte bra. Annars kommer jag bara till Tierp och får ta buss därifrån. Världens ände :S

Nu vill jag hem till mig karln!! Saknar honom så mycket..

 


RSS 2.0