Stackars liten..

Det är det verkligen,, min lilla Carro är jättesjuk :( har man suttit i fyra timmar på akuten med na då det hela började med att hon fick svårt att andas pga sin halsfluss och så blev det värre nu på kvällningen. Halsflussen hade spridit sig från halsen ner till lungorna och orsakat lunginflammation. Så nu får tösen stanna på sjukhuset minst två nätter fick vi reda på vid tolv halv ett. Kan bli längre om hon inte svarar på PC-behandlingen. Så håller tummarna på att hon får komma ut på torsdag. Som ett fängelse det där, usch stackarn lider verkligen med henne. Stanna på sjukhuset är inte det bästa som finns här i världen,, jag om ingen annat borde veta det :S

Skulle man till skolan imorgon men när man kommer hem till efter ett och ska upp till kvart i fem är det ingen höjdare, känner mig krasslig jag med så det blir att stanna hemma. Har man gjort hemläxan nu så jag har iaf inte lämnat mina klassmates i sjön iaf. Hoppas de tycker att det är bra det jag har knåpat ihop.

Ne nu blir det att lägga sig, måste upp till sjukhuset imorgon med för att ge kvinnan lite kläder och annat och se hur det har gått för na under dagen. Förhoppningsvis är hon mycket bättre imorgon, inte roligt att se na sådär himla dålig.

Godnatt gott folk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0