Kemi kungen Bettan!

Eller nej!! Ja nu har man gjort sin första labb i skolan och ja lär säga att vår grupp regerar i snabbhet och skicklighet. Var nog de första som blev klar, bra team-work, detta kommer gillas de fem år vi har framför oss lär jag säga. Så nu har man fattat lite mer när det gäller kemi så jag hoppas att korken som sitter i huvudet och täpper till kemihjärncellerna kommer ploppa loss snart. Men jag lär säga att jag hatar verkligen kemi, återigen, totalt hjärncellsbefriad känner man sig. Inte bra för självförtroendet och självkänslan lär jag säga.

Sjukt trött och sliten, vart i skolan hela veckan! Gått upp kvart i fem varje dag och kommit hem typ till halv sex, halv sju alla fem dagar. Usch! Sen massa plugg på det. Bara att vänja sig, det är såhär det kommer se ut så länge jag pallar att pendla och det visar sig. Så trött så jag knappt orkar med mig själv, funderar starkt på gå och lägga mig nu, jag och 3:åringarna då alltså.
Ne ska nog ta och försöka göra nå mat, bege mig över till Carro som numer bor rätt även gården :) tummen upp på det! Sen vidare till Tims mor och kika film.

Lite sur är jag fortfarande, väldigt dålig tajming som vanligt. Fattar inte heller som vanligt, trodde det var bra jag men det var nog visst bara jag som ansåg att det hade blivit bättre. Hmmm. För vissa andra berättar fortfarande för andra att det är sjukt dåligt fortfarande. Kul jul!

Ne nu fixa rödlins-soppa. Nyttigt värre, har ju börjat träna igen så nu hoppas jag att fläsket återigen fastnar på kroppen istället för att dingla och dallra.

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0