Suck!

Ingen bra dag..

Betalat alla räkningar, sjukt äckligt röksug, pms-besvär och allmänt sjukt trött eftersom man inte sov nått inatt :/

Jag hatar måndagar! Ska gå nog gå och lägga mig nu så jag slipper denna j*vla jobbiga dag.
Eller den jag helst vill slippa är Mig själv.

Känner verkligen för att gå och köpa mig mina cigretter, bara för idag, men jag vet att det slutar inte där och om jag vill börja träna igen ordentligt så lär mina cancer-pinnar skaffa sig en annan kompis som kan suga på dem.

Annars är allt annat toppen, skaffat mig en ny karl och han ljusar upp min mörka tillvaro. Men inte idag, han firar att han slipper jobba denna vecka med, för att det är för lite att göra på sandvik, med de arbetslösa och massa öl. Schysst de!

Ne nu pallar inte jag med mig själv längre.


Godnatt


Vandrande lik..

Så känner jag mig... har sovit lätt 4-5 timmar per natt hela veckan och det är jag verkligen inte van vid. Inte konstigt att man somnar som ett slakt på soffan efter jobbet idag och sover tre timmar. Nu är man verkligen tröttare än döden..

Jag har sååå tråkigt!!! Kompisfri den här helgen. Ingenting alls att göra, alla är på varsina håll. Tur att jag har en hemma som kan underhålla mig ;) det är jag tacksam och glad för. MEN inte idag. Var för slö att följa med till viken och kika på ett band så jag får allt skylla mig själv och sitta hemma med katten och uggla.
 
Tur att det är några filmer på tv:n som kan underhålla mig,, sen är jag inte tipptopp heller efter förkylningen och hesheten har suttit i en vecka nu så man har inte kunnat tränat heller. Känner mig verkligen som en fläskapa! Morr
Blir nya tag nästa vecka,, så svårt att komma igen efter det här halvåret av sjukdomar och andra besvär så träningen har kommit ikläm. Har lätt gått upp 70 kilo känns det som :/

Ne nog med gnäll nu.
Jönssonligan på tv:n nu. Det är najs det. Nya Gävleordet som har fäst sig i skallen på mig. hmm.

Ser iaf fram emot imorgon, lite matlagning, bio och mys. Bli lördag!

Wohoo vad hände här?

Det skulle jag bra vilja veta.. Hur kunde de bli såhär? :S Inget negatvit alls men inte vad jag hade förväntat mig och lite konstigt lär jag säga att det känns. Men va tusan,, bara att köra på. Inget att förlora.. Man är ju för singel för fan! ;)
Hoppas inte på tre år denna gång.

I fredags så stack man från jobbet direkt kvart över ett och blev en snabblunch med Micha och lite småshopping på stan inför kvällen. Party hos henne,, sjukt roligt faktiskt och även på krogen ;) Men det fanns vissa som inte tyckte det och ja,, vad ska jag säga. Oförglömlig kväll på flera vis. Men jag hade gärnat hoppat över delen efter krogen som innehöll en hel del snack och bråk. Fan va irriterad jag blev,, så dålig stil. Men det löste sig och tur för han att han bad om ursäkt dagen efter. Förlåtet och glömt.

Lördagen innehöll en heldag på soffan med diverse konstiga bakismaträtter och film. Men rastlösheten slog in på kvällen så övertalning av M (som inte var så svårt) så drog vi på fest på brynäs som sedan slutade på tant grön. Riktigt mysigt hade jag det lär jag säga. Satt man undet en filt, drack lite cider, lyssnade på trubaduren, kikade på bilarna och snackade. Så less på krogen och jag tycker sånt ger mig mycket mer.

Idag har det varit en riktigt slapp dag, blev lite varma mackor och sallad och massa film med M och T.
Nu blir det att försöka sova och smälta hela helgen.
Imorgon jobb och sedan doktorn i uppsala.


Inget är som det ska...

Så känns det och är det verkligen.. allt är upp och ned. Inget är som det ska...

Kändes inte så mycket efter helgen,, gick faktiskt riktigt bra. Men nu idag på kvällen så är det inte så bra längre,, känns verkligen hur skumt som helst. Innan har jag haft saker att göra tills det är sovdags men idag blev jag sjäv nu på kvällen efter tio och jag är inge trött.. :/ phuu! Men bara att bita ihop, finns inte så mycket annat att göra. Det känns så fel bara. Konstigt hur fort man vänjer sig med något annat.

Sen var man på fotboll i måndags,, riktigt kul lär jag säga. Stå i 90 min, ingen pratar, frysa häcken av sig och inte en enda snygg karl att kika in. Det var verkligen något för mig det, eller så inte.. Men jag ska gå fler ggr, när det blir varmt! Micha har lovat mig de, men med öronproppar tyckte ja hon sa. Hmm.

Nu sitter man här med papilotter i huvudet och kikar på Playboy-Mansion..
Snart sova. Vill inte..

Avklarat!

Så nu var det avklarat, one time shame on you, two times shame on me, three times... ja den ska inte finnas.
Tråkigt och lite chockerande för mig, trodde inte att det var så men nu känns det väldigt surt lär jag säga. Men jag överlever som alltid! Jobbigt värre är det men det försvinner med tiden. Iaf denna gång, värre förra gången eftersom det inte har försvunnit än.

Ne nu blir det en sväng till Hofors och hälsa på gamla bekanta. Länge sedan man sågs nu lär jag säga. Får se hur det känns. Sedan blir det hem till Storvik för lite grillning och tillbaka till Gävle efter det och hänga lite med Mischa. Får se vad vi hittar på, alkohol kommer iaf vara uteslutet!

Nu har jag lyckats! Visste inte när men idag gjorde jag det. Låste ut mig själv! Jävla dörr. Sån där dörr man inte behöver låsa med nyckeln, livsfarligt. Tur som jag hade, var balkongdörren uppe och jag bor på första våningen. Så med en liten skara publik fick jag klättra upp för stuprännan och in på balkongen. Tur att man är vig lär jag säga. Men nu vet jag om det sker fler ggr så kommer jag upp på balkongen utan problem. Lite skrubbsår fick man allt. Så typiskt mig.

Ne nu blir det att dra till bussen.

Tjo hej!

RSS 2.0