Lite bra detta verkar vara.


Lejonet Horoskop
Horoskop 2009

År 2009 måste du tänka extra mycket på hur du relaterar till andra människor. Det är Saturnus som under 2009 påverkar ditt behov av kommunikation. Det är i ditt intresse att ge vika för egna åsikter och din egocentriska attityd. Tänk på andra också! Under 2009 måste du tänka på att allt du gör under året kommer att påverka människor runt omkring dig. Kärleken är positiv redan i början på året och om vi skall prata om hälsan så bör du skapa och underhålla någon form av en inre jämvikt.

Mer om Lejonet  • Element: Eld
  • Planet:Solen
  • Kvalitet: Fast
  • Polaritet: Positiv
  • Kristall: Rubin
  • Turdag: Söndag
  • Tursiffror: 8 & 9
  • Färger: Orange, guld
  • Metall: Guld
  • Motto: "Jag vill "

LEJONET 2009

Under 2009 kommer lejonet att vara mycket angelägen om sina personliga relationer, som grundas i verkliga ärliga känslor, något som lejonet verkar sakna. Detta kan bero på att lejonet tidigare inte tyckte att detta var lika viktigt. När framtida partner kommer på frågan, vet du exakt vad du tycker om och vad du inte tycker om. Under år 2009 kommer du som är fodd i lejonet att vara extra uppmärksam. Din goda observationsförmåga kan komma väl till hands.

Tack vare de positiva aspekterna under 2009, kommer de personliga relationerna att utvecklas i en positiv inriktning och du kommer närmare din partner, om du har en. Kärleken uppnår nya höjder under 2009. Mot slutet av 2009 kan du och en partner flytta ihop och det kan också bli frågan om giftermål.

Yrkeslivet är det viktigaste för lejonet under 2009. Lejonet kommer att jobba mycket hårt och denne kommer även att belönas för sitt arbete. Stora löneförhöjningar väntar dig som är lejon under året, avancemang, och liknande saker som lejonet uppskattar och som alltid brukar vara Lejonets mål. Mot slutet av året kan Lejonet till och med bli en auktoritet inom lejonets bransch eller yrke eller i alla fall avancera en grad och få allmän uppskattning.

2009 kommer att utmana lejonet på ett sådant sätt som leder till att lejonet lyckas att uppnå sina mål med framgång. Ibland kan du känna att du inte vill till jobbet när du hör väckarklockan ringa, men det är viktigt att du gör det ändå. Året blir till stor del vad du själv åstadkommer. Det finns inga andra hinder i vägen, annat än dina egna handlingar och din egen inställning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0