Hemma igen

Sängliggandes med förkylning, så slut i hela kroppen. Vart som ett element hela natten, tom Tim påpekade på min hetta. Svider hela vägen från näsan ner i halsen :/ usch. Tur att Tobbe var sjuk och Carsten var ledig så jag kunde gå hem och vila lite. Tur att man har komp att ta ut.

Så skönt ändå att vara hemma. Stockholm från 4-6 juni och det räckte gott och väl. Så jäkla roligt har vi haft. Ännu bättre blev det när Micha beslöt sig att komma ner till sthlm på fredag.
Lite shopping och på fredagskvällen blev det utgång. Festen började hos två av Carros kompisar och utgång på några ställen på söder tror ja.. Ingen minns så mycket av kvällen, iaf inte jag. Men jag vet att jag hade SJUKT kul!
Vi dansade häcken av oss på 54, raggade nya cola på McDonalds, inspektion av den renaste sopkorgen i sthlm (tror även att hon slickade på tidningen i den) hmm.. tunnelbana hit och dit. Japp nu har jag åkt både tunnelbana och pendel i sthlm. Stort de ;) Obeskrivligt hur roligt vi hade, det lär upplevas. En del ångest hade vissa dagen efter, rejäl baksmälla hade jag och även ett mystiskt blåmärke på underarmen. Sugmärke? Skrattattacker som höll i sig i några timmar och sen däckade vi på bussen hem till Gävle. Jäklar vad man höll på att frysa häcken av sig när man kom hem.
Sen pizza, film och en lite smått dragen pojkvän. Som jag hade längtat efter honom!

Tarzan är borta, phuu!! Han gick ut igår vid elva på förmiddagen och jag har inte sett röken av honom sedan dess. Vart ut och kikat efter honom ett x antal ggr men ingen svart katt med rosa halsband har jag sett :( så ledsen nu. Vart är han?!?!?


Kommentarer
Postat av: Sandra

vilken söt klänning, passa dig perfekt ! :)

2009-06-08 @ 16:54:37
URL: http://sasseolofsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0