Dagen efter midsommar!

Nu ligger man på soffan med filt och datorn i knät. Jag har då världens konstigaste kille jag, nu står han vid soffkanten och dansar för Tarzan som sitter på armstödet. Synd att jag glömde kameran hos han.. Tarzan tycker att han är lika knäpp som jag. Man har då aldrig en tråkig stund med honom lär ja säga :)
 
Midsommarfirande igår blev inte som vi hade tänkt oss men det var riktigt trevligt. Var hos Michas mamma några stycken, grillade, spelade spel och bada jacuzzi. Lär då säga att jag och anna kanske sög på "med andra ord" men "gäster med gester" var vi kung på. Kareoken lämnade vi åt Björn som är helt fantastisk på att sjunga. Helt otrolig karl på det där. En annan höll på att spräcka rutorna med sin pipiga ljusa röst. Ett par timmar senare bar det av  mot Valbo. Vi hade hört att det var ett bra midsommarfirande där med dansband och hela biten. Ja, roligt var det där med. Blev man upptvingad att dansa med någon stackars krake som var vän med michas mamma. Eller hon snarare tvingade oss. Men det var roligt,, fick man höra att man var riktigt bra på det där men negativt att jag skulle föra. Tycker ju om att bestämma jag.
 
Kvällen höjdpunkt var när jag och micha lånade en cykel som skulle ta oss till bussen. Ja för det var inte en utan två kilometer ut dit vi var och vi orkade verkligen inte gå den svängen igen. Till en början gick det väldigt bra, lite vingligt och ostadigt var det väl men jag cyklade på fort så man kunde hålla balansen :P Det var när det kom en backe som det började gå illa. Micha fick för sig att börja svänga med bena och jag började vingla ut i vägen fram och tillbaka tillslut tappade jag balansen och så poff så var vi i backen. Lite blåmärken och uppskrapade knän och självklart så stukar jag foten :S så jäkla klantigt. Och då hade vi kommit halvvägs! Men jag bet ihop och upp på cykeln igen och så åkte vi till bussen. Jag och Micha, alkohol och en cykel kan bara sluta på ett sätt.
 
Idag känns det inte lika bra, trodde det skulle gå över som jag höll på att tjata hål i huvudet på Tim igår när han kom och mötte mig.
Lite invalid idag, bakis men sjukt pigg. Tur att jag har Tim som kan serva mig med saker. Men imorgon kommer det vara bättre. Tror ja :S

Nu börjar Tim bli otålig så nu lär ja nog allt pussa lite på honom.  
Så trevlig midsommar helg allt som allt, även bra början på semestern ;)

En fin bild på oss från Nics student förra veckan :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0