Komiskt, tragiskt = ångest

Ja vilken kväll vi hade.. fyra brudar och en jäkla massa händelser.

Tjejkväll i falun var det och kul var det innan vi satte våra fötter där. Tidsbrist och stress gjorde att det slank ner lite för många shot, vin, cider, passoa innan falun. Det var shotsen inne i falun som var pricken över i:et och gjorde kvällen oförglömlig. En hamnade i fyllecell, en annan på intensiven och den tredje somnade på toan på sjukhuset. Den sista fick agera morsa åt de andra. Nu är det verkligen dags för oss att sluta supa som karlar, eller som pappa sa : "ni super för fan mer än karlar gör , ni är värre! ".. Dags att växa upp. Man fick sig en tankeställare så nu ska vi ta och mogna till och lära oss att dricka. Okey, vi kan dricka jäkligt mycket, mer än de flesta och ändå hålla oss på bena men ibland blir det faktiskt för mycket även för oss. Det visade sig ganska bra. En hade 2,3 promille i blodet och en annan 2,5. Undrar vad den tredje hade, det var nog mest det.. 

Sms från syrran, tog ganska hårt.
"Det sägs att man lär sig av misstagen, det borde du även göra. Annars kommer du bara finnas en kort tid och vara ett minne. Tänk efter före, gör det för din egen skull och för oss andra som bryr sig om dig".
  

Äntligen helg!

Äntligen är det helg, nu får man sova.. haft besök hemma hela veckan och det har typ blivit så man har kommit i säng typ halv ett och så har man pallat sig upp halv sex och ut och gått. Gått i en dimma hela veckan, värre än vanligt med andra ord.

Imorgon ska det bli roligt, iaf så roligt som man kan ha när man går ut i falun. Lär supa bort minnet om jag ska få skoj där. Då kan jag tro att jag hade roligt. Tjejkväll och allt på Harry´s,, yes bara tjejer överallt i typ 2 timmar skoj (om jag hade vart bi).. Tur att karlarna vet att det är tjejkväll, lär de strömma in. Håller jag tummarna för! Men Falun är inte direkt känt för sina snygga karlar ,men man kan säkert få en gädda på kroken..

Ja ikväll händer det inget roligt alls verkar det som.. Sitter man hemma vid tv:n och datorn själv med katten. Får ta och städa garderoben, har man sysselsättning i några timmar. Sur är jag med. Lika otur som vanligt, orka. Lägga ner kallas det.... för alltid.. med allt.  

Lugna puckar

Dags att uppdatera lite granna, var ju ett tag sen sist nu..

I fredags var man ut med brudarna och slog ner lite käglor, med andra ord bowling. Så jäkla roligt tyckte jag att det skulle bli eftersom jag inte har spelat på lätt fem år. Men inte då.. Det verkade lovande för oss alla till en början,, sofie var rena kungen på bowling och anna med, malin var väl sådär men kom ikapp på slutet men jag däremot, ja finns inte mycket att säga. Jag och rännan var bästa kompisar!! Första kastet så slängde man klotet i vänster ränna och andra kastet i höger. Fick verkligen inte kläm alls på den där jäkla skiten. Från och med nu hatar jag bowling!!

Lördags så var man ner på stan och kikade lite och åt lunch med Carro. Sen var de hem och börja fixa sig iordning för utgång. Så himla trevligt och roligt hade vi. Inte trodde jag att det skulle vara så roligt på hangloose eller hur de stavas,, men det berodde ju på sällskapet ;) Riktigt nöjd med kvällen igår.

Idag var det lite värre, vaknade vid elva och var verkligen tokpigg och hur hungrig som helst,, så det blev en sväng till max (eftersom jag inte åt det igår) och klämde i sig hela maxmålet, brukar jag aldrig göra och det skulle ja aldrig ha gjort. Då kom baksmällan och så låg man som en strandad val i soffan och jag rörde inte på mig förrän vid fem. Var ju tvungen för vi skulle till Joel och käka tacos och kika på film, tackar man inte nej till :) riktigt mysigt.

Nu sitter man här och skulle för en gång skull lägga upp bilderna sen igår på FB på en gång och då är sidan nere för uppdateringar. Typiskt!
Nu film sen godnatt,, upp och gå ut och gå tidigt imorgon bitti. 7 veckor kvar sen blir de en till tatuering ;)


RSS 2.0