Ett jäkla lall

Idag är verkligen inte min dag.. Så jäkla less på allt, på jobbet, inte tränat nå, jobbat över tre timmar och ja.. det räcker gott och väl. Så jäkla ont i skallen och så har man pms. Så jäkla roligt,, enda som går runt i mitt huvud är att klämma i sig så mycket choklad det går och cigaretter.

Cigaretterna är verkligen mitt ljus i vardagen, har man vart duktig och inte rökt på två dagar och så kommer den svarta dimman och det enda som lättar upp den är cigaretter och tur är väl det. Stackars folk i min omgivning annars..

Vissa blir man irriterad på, acceptera läget och det gör väl inget och det blir någon förändring, barnungar!

Tur att man har någon gullig som kommer snart och hämtar en, får man lite mys och sånt ;) fast det går ju inte heller, sober down under. Fan inget är som det ska idag. Bara längtar tills nästa vecka då mina svarta gubbar försvinner ut mitt huvud.

Ciao!


I hate!

Yes det gör ja,, mig själv alltså.. Är man hemma från jobbet igen pga den där jäkla skiten. Blir så himla irriterad. Började igår så fick man ta sig från jobbet efter lunch pga jobbiga hjärtslag och hela fadderuttan. Ne nu blir det Uppsala några dar, ska fixa det så de får gå igenom hela kroppen och se vad som är fel och inte. Många vet jag men jag hoppas på inga allvarliga ;p

Lite tur hade man iaf att man har världens sötaste som kom och tittade till en idag med lunch. Riktigt sött. Sedan har man även blivit lite utav en hundvakt åt en liten söt pudel. Ja vet manligt ;) 

Ne nu blir det att skrapa ihop den rena tvätten och försöka fixa till sig lite så man ser lite snygg ut när karln kommer hem sedan. Lite mys och film hoppas jag på ikväll.

Ciao!

weee!!

Idag har man äntligen tagit sig till sandra och tittat på lilla Texas. Hur söt och go som helst :) riktigt trevligt var de,, länge sedan vi satt och kikade på tv och bara snackade med cola och chips.. helt utan alkohol altså. Hur fint som helst har de fått hemma med, så vill ja också ha. Tänk när man själv köper hus och får inreda det puttinuttit och gulligt.

Innan Sandra var man hemma och firade mamma som blev några år närmare 50, brorsan fixade datorn så den inte är lika seg längre och nu har ja tom winamp på datorn, ,stort för att vara mig de ;) Tur var väl de,, glömde headsetet till mobilen så nu har man datorn att pyssla med när man sitter på den eviga resan hem på bussen till Gävle.

Så nu när man kommer hem blir det myyss... har man haft i över två veckor varje dag. Känns mycket bra, har inte ens tröttnat utan vill faktiskt ha mer. Lite käppar är det i hjulen och något brustet hjärta blev de på vägen men ibland är det så bara, tyvärr..

Bilfärden till bussen var något utöver det extra,, nedvevade runtor och ett litet hål för sikt på framrutan, bra där Sofie ;D


RSS 2.0