Kluven som få! :/

Känns väldigt jobbigt just nu, vet inte hur jag ska göra.. Jag känner att jag har gjort mitt här i hofors och runt omkring här och det är dags att göra nått annat. Har sökt en massa jobb runt om i Sverige men det känns väldigt jobbigt att samtidigt lämna att det trygga här och sen dra någonstans, antagligen helt själv, och börja om på nytt. Jag har alltid min katt men det sällskapet är inte tillräckligt. Jag är rädd för att jag ska bli helt själv och inte ha någon som helst att umgås med, att jag kommer sitta hemma och bara vänta på att få jobba så jag får träffa folk. Alltså visst det är väl inte så svårt, Paulina drar helt själv till Filippinerna och klarar sig och då lär väl jag även göra det? Jag ska liksom bara flytta någonstans i Sverige och inte över halva jorden. Men jag är som jag är,, vill ha det trygga och har väldigt svårt att släppa något och prova på något nytt. Det har väl de flesta märkt, eller hur? För att utvecklas lär man göra sånt som man är rädd för och våga sig utsättas för det. Jag måste göra det annars kommer jag förbli själv resten av mitt liv.  Usch va jobbigt det här är. Har ju även tänkt att plugga ett år till men nästan alla i min klass ska ju inte göra det och jag känner att det är inget jag vill göra nu. Kluven som få, vet inte vad jag vill. Jag skulle så gärna ha någon som sa åt mig vad jag skulle göra och vad som är rätt att göra så allting blir rätt. Men så blir det ju inte,, alla säger att man måste göra som man själv vill och jag vet inte vad jag vill.. AHHHH!!!


Trist, tråkigare, tråkigast

Så har jag det. Är så himla uttråkad. Det enda jag gjort i över en veckas tid är att jobba och jobba. Tanterna på jobbet håller nästan på att ta livet av en, de gnatar och tjatar sig in i huvudet på en så att klättra upp i björken och börja såga ner toppen nu vore det bästa. Sedan så sover man hela tiden,, sova och sova. Men det är bara på dagarna och inte på nätterna. När jag jobbar såhär mycket hela tiden, så blir ja så uppe i varv att man kan inte sova, inte äta eller göra nått vettigt över huvud taget. Inte orkar jag palla mig ut och springa heller så snart ser jag väl ut som en valross, eller pappa valross.

Sofie och Carro kommer hem från Kreta idag där de varit i en hel vecka, vilken lyx. Så jäkla surt att man är student och inte kan föja med på såna saker nu, inte förräns i augusti. Inte har man någon karl heller som skulle kunna försörja en lite grann heller. Kommer bli en hård månad i juli och inte verkar det som om norge skattepengarna kommer dimpa in nu heller. Surt verkligen. Allting suger. Men var på sex and the city- filmen i tisdags och den var verkligen sjukt bra. Fick man bara sjuk ångest efteråt och det var sjukt jobbigt det med. Ingenting är bra nu. Inte nog med det,, så har man börjat bege sig tillbaka till träsket och det känns verkligen inte bra. För det kommer ändå inte komma något solsken från det och jag förstår inte varför jag klänger mig fast där. Så sjukt less på mig själv och allt annat nu. Orka!

Traktor-vagn välte med 9:or

Igår blev det en riktig karlkväll,, en massa tjejer som drack öl och kikade på fotboll. Men sjukt roligt var det.

Idag har jag vart och kikat på lillebrorsan som gick ut nian. Det var riktigt jobbigt att sitta i kyrkan och lyssna men det är riktigt fint. Lite nostalgi från när man själv gick ut nian. Fick man träffa Danielas söta bebis även som man inte har sett sen den föddes. Sedan blev det en massa fika och mat hemma i storvik hos föräldrarna. Men när vi satt och fikade åkte niorna förbi i traktor och vagn utanför oss och åkte upp mot korsåvägen. Sedan efter en stund så började det komma ambulansbilar, polis och brandbil. Vi fattade inte vad som hade hänt,, men när det började komma fler så började vi ana oråd. Jäklar en av vagnarna hade vält uppe vid mattsons och rakt mot en stenmur. Sjukt rädd man blev när brorsan åkte i en sån. Tur så var det inte hans vagn som hade vält. Det var 9 A:s vagn och det var en kille som slog huvudet i stenmuren vid fallet och antagligen bröt nyckelbenet. En annan tjej hade klämt sina ben efter att hennes ben hade åkt ut mellan spjälorna. Annars var det mest upprörda och chockade barn och en och annan hade skubbsår. Väldigt otäckt lär ja då säga,, det var hur många ambulanser som helst och polis och räddningstjänstmän. Visst det var inte så illa det inte ;) sedan skulle ja skjutsa ner brorsan och hans kompis till skolan och de var tvungna att bli avprickade. Självklart frågade ambulansmannen efter mitt namn med,, han trodde jag gick i nian! Brorsan och mamma började asgarva. Jaja så är det ibland.

Pratar man mer och mer med honom och det känns faktiskt bra, det visar sig vad det blir av allt. Slipper man vara ovänner för jämnan.


Jobbig helg

I helgen har man bara jobbat och jobbat. Verkligen sliten idag, sjukt trött. Tur att man haft delade turer så man har hunnit sola mellan jobbturerna i någon timme så man får lite färg.

Elakt ja verkligen. Vissa saker säger man inte om man inte menar det, det är verkligen sjukt elakt! Ingen aning varför, vissa saker kan man få ändå fast man inte säger såna saker. Inte av mig kanske men ändå. Det är verkligen konstigt. Elakt det ända ja har att säga.


Examen!

Yes nu har man tagit examen så nu är man tandhygienist på riktigt :) fick man en fin brosch och allt som ingen annan har. Det finns inte några såna för tandhygienister så några i min klass designade en till oss som antagligen kommer fortsätta tillverkas för alla andra tandhygienister som går ut. Lite tårta och sång blev de och jag som vanligt gjorde bort mig. Började sjunga den blomstertid nu kommer och vi alla kom otakt till musiken så när vi skulle börja på andra versen så blev allting tyst, alla som sjöng och musiken. Så då tog ja ton och började sjunga vidare.. Sjunger verkligen inte så bra så alla började skratta och sjunga vidare. Så efter det fick ja ta ton på de alla andra visorna med. Efter examen blev det en vända till storvik där mamma och pappa bjöd på god mat och efterrätt.
På kvällen drog sofie och malin med mig in till sandviken för att vi skulle kolla på 60/70 som var. Ja det var ju sådär skoj då, kolla på en massa fulla ungdomar, polisen var där och sjukt knottbiten men det var verkligen nostalgi. Sofie och Malin kunde verkligen inte förstå varför man går på sånt,, men ja vet att det är sjukt roligt eftersom man var där på gymnasiet. Man kände sig verkligen gammal när man var där och strosade runt nykter.
Sedan blev det McDonalds en sväng innan man åkte hem och sov. Går inte så bra att sova när skrubbsåren som man fick när man var ute och sprang i tisdag och druttade omkull, har blivit infekterade. Sjukt ont gör det och det bara geggar hela tiden. Ja är man klantig så är man,, självklart skulle ja ramla där det är grus på 2,5:an även. Det är så typiskt.. Men ja var en aning trött efter att ja först sprungit 4,5:an och sedan så tog ja 2,5:an. Jäkligt lortig och dammig blev man och blödde ganska mycket men det var bara att fortsätta springa. Cyklade man sedan till Carro för att bli omplåstrad och det enda hon hade att säga var "fan va lortig du är", inget om mina blödande knän inte. Hon är snäll hon :D

Ne nu blir det att åka iväg till Edskemasugn och sola och bada sedan blir de att åka och jobba. Vette tusan hur ja ska hinna fira min examen när man jobbar idag och ska jobba delad tur imorgon, sjukt trött kommer ja vara imorgonkväll.. jaja det visar sig.

Sol och bad

Lite skön dag man hade igår. Anna kom och hämtade en och så åkte vi till hennes stuga uppe vid krattemasugn. Hela dagen så låg vi och solade och tog det lugnt. Även så badade vi en massa och så paddlade vi kanot på sjön! Sjukt roligt det var och innan man fattade hur man skulle paddla för att åka framåt. Lite svårt men man lyckades komma på tekniken tillslut och ja föll inte i vattnet ;) Sjukt avslappnande var det, det behövde både anna och jag som haft så mycket i skolan på sistone. Men nu på torsdag är det examination :) Sedan på kvällen blev de langos som vi gjorde själv. Självklart fick ja ut för det hela när degen inte riktigt blev som den skulle vara. Miss Sofie experten på langos fick komma till räddning. Men de blev sjukt bra efter kladd och lite samarbete. Lite film och sedan var man helt slut så det blev hem och sova.

Idag har man vart i skolan och lärt sig hur man lägger bedövning med The Wand. Någon apparat som det ska bli mer smärtfritt med så. Sedan fick man tillbaka den sista uppgiften och man behövde inte göra någon komplettering alls ;) vi skolkade eftermiddagen och gick ner på stan och käkade glass istället. Hur stor glass som helst, banana split med massa mjukglass, banan chokladsås och maränger,, Sjukt gott! 
Ne nu funderar man på att ta fram motorsågen och klättra upp i den där jäkla björken som skymmer solen på min balkong. Men lär nog ta och fundera på det,, självmordsbenägen är ja inte så.  

Ckockrosa, blodiga fingrar, sjukt bakfull, jobba= min helg

Helgen började med att vi var till Hedemora och sofie köpte ny bil, ja tjejen är inte dålig hon inte. Hon blev hur kär i den där bilen som helst och så snart i veckan får hon den. Sen blev det en tur in till valbo för att sedan åka hem och börja festa. Själv hade man en svart topp och en chockrosa ballongkjol, toksnyggt tyckte ja men det var delade meningar om det :D men det är ju jag så.
Ja vinet steg mig verkligen åt huvudet den kvällen. Jag hade verkligen inte alla hästar hemma, eller alla var ute på bete den kvällen. Jag försökte mig på att öppna ciderflaskan med tändaren och det slutar som det alltid gör med uppskurna fingrar, sedan var det en cykeltur på faluvägen som tog stopp i trottoarkanten. Jag nådde inte ner till tramporna var mitt försvar. Sedan dök man in på öltältet och där dansade man nog antagligen sen sprang man runt. Tror jag hade roligt. Sedan vid halv ett så var man på väg hemåt.
Trodde jag mådde bra när jag vaknade, hade lite huvudvärk bara, men det hela slutade med att man fick sig ett kraftigt blodtrycksfall, svetten började rinna och ansiktet bleknade av och illmåendet steg. Ja inte roligt när jag sedan vid tolv började jobba. Där fortsatte det hela så en timme på soffan på arbetstid sedan var man fit for fight och börja serva gamlingarna. Eller kunde stå på bena utan att svimma iaf.
Det blev att kika på film med chips och dipp på kvällen för att kompensera upp allt man hade förlorat under dagen. Sedan var det bara att kliva upp på morgonen idag vid sex och gå till jobbet igen. Men det känns skönt nu, efter att man tvättat och sprungit. Snart ska man ta sig an dammsugaren men först La Inc.

Hoppas du tyckte det var gulligt :)


RSS 2.0