...

Hemma idag och är sjukt.. så himla irriterande. Inte sovit på hela natten för att man haft sjuk mensvärk, vaknade imorse och värre var  det då och inte nog med det skulle man börja må sjukt illa. Hoppas de klarar sig utan mig idag på folktandvården. Har så dåligt samvete men vad ska man göra?
Sen känner man sig så veligt, vill verkligen ha ett jobb men jag verkar inte få något :( får jag inget jobb så måste jag börja plugga ett år till för ja lär ju göra något och få pengar på något vis. Eftersom jag har varit så korkad och inte gått med i någon arbetslöshetskassa så får man ju skylla sig själv. Men det är ju inte någon idé egentligen om jag nu vill bli tandläkare att gå ett år till, då kommer jag ju ha åtta års studielån och det känns inte så bra...

Det där får man ta sen,, det visar sig hur allt blir.

Yran snart då! Längtar!!


Groda utan ben??

Hopplös precis vad jag är.. Hur jag än gör så blir inget bra. Ne nu, tandhygienist var nog inte min grej det. Attans alltså!! Ne varför blev jag inte tandläkare för, jag känner att jag har för lite kunskap och alltid behöva hämta en tandläkare när något som jag inte kan. Typ som det alltid är.. ne usch, måste försöka att ta mig in på tandläkarskolan. Har man bara pluggat i två år och tagit lån, så självklart blir det fem år till och en massa lån till. Ja vad gör man inte för att försöka att göra sig själv nöjd med något. Jag vill kunna själv och inte behöva be någon om hjälp, värsta jag vet.

Idag har man vart på lager 157 och tre nya skor plus lite kläder blev det så nu är man riktigt nöjd. Fyra nya skor denna månad ;) är man nöjd ett tag till. Har inte köpt skor på säkert två månader så det var verkligen dags nu. Dags att passa på när man fick tillbaka från norska skatten. Blir lugnt denna helg iaf, med tanke på allt som skedde förra. Bäst att man håller sig ifrån spriten någon vecka till iaf, har liksom ingen direkt lust med att kräla runt på backen och bli nedbrottad av carro igen. Men sjukt skoj på Peace&Love var det. Takida var sjukt bra!!!
 
Ikväll blir det in på bio med Carro, Sofie och Mange. Hoppas på besök från Norge nästa helg då ;)


RSS 2.0