Ett ut två in..

Ja då var man tillbaka i det som man vet bäst, vara SINGEL! visst ja hade bara taget ett litet steg ur min ring med ena foten men den andra kvar, men nu är båda tillbaka ;) tråkigt ja det är det men det var för det bästa. Det hade inte funkat alls och ja älskar mig själv mer än att gå och tro att något ska bli bra. Då kan ja lika gärna leta på något annat ställe. För jo visst ja vill faktiskt ha ett förhållande nu, det är man redo för. Skulle vara väldigt mysigt men det svåra är ju att hitta någon man tycker om så det är bara att vänta och se. Tänker knappast leta, har ja tur så ramlar karln framför fötterna på mig. 
Börjar man tänka tillbaka hur man vart mot alla killar man träffat under detta 1.5 år så kan man verkligen förstå att jag inte skulle kunna ha ett förhållande. Så rå och elak ja har vart mot dessa stackrare som utsattes för mig. Själva Dr Jekyll och Mr Hyde. Det kommer jag få äta upp det vet ja och inte någon av dem kommer ja få. Som man bäddar får man ligga. Tråkigt värre men det är mitt straff det och det enda ja kan göra är att förbättra mig och det har ja verkligen gjort. Ja har blivit snäll!! Tro det eller ej sofie.
Vissa har det även svårt att släppa och håller fast vid det de är van vid. Inte bra tycker ja bara för att ja har lyckats men ja förstår verkligen hur svårt det kan vara. Glömmer nog bort det, men det blir så mycket bättre när man väl gått igenom det och lärt sig av det. Nästa gång blir det inte lika jobbigt, om man har otur att det blir det alltså.

Ajja nu är det plugg till seminariumet imorgon.
Jo rökningen går det sisådär med, men det går framåt. Skedde lite saker som inte ingick i min planering och så kan det vara. Alla rökare och snusare som vill sluta förstår mig precis.

Surt sa räven och kysste grisen!

Efter en två dagars i helgen så är man då väldigt seg både i skallen och kroppen idag. Segare i skallen än vad man brukar vara alltså, som ALLA säger. Hmm.. Festen igår slutade inte riktigt som vi hade tänkt oss, jäkla svårt att hälla i sig vin när själva lukten gör en spyfärdig, men det lyckades tillslut iaf. Blev singstar som vanligt och vi var hos sandra som verkligen har fått det jättefint hos sig! Nu låter man som en rosslig gammal kärring på 75 som rökt i allt för många år. Synd att min rökhosta och rökröst skulle komma redan vid 21 års ålder. Vi skulle till falun men så långt kom inte ja för Mr Sthlm förstörde de lite för mig. Så carro och sofie drog dit och hade de skitroligt som ja egentligen kunde ha haft. Ne min kväll slutade med att man var tokfull, fick lägga sig tidigt och ägna några timmar åt fjäsk och avvisande. Inte så roligt när man själv verkligen ville ordna upp allt men det fick man inte så man fick gott lägga sig och sova utan att karln ens brydde sig så. Verkligen surt. Orka, nej.
Men idag fick man ett och annat upprätt och ja inte vet ja.
Det blev lite innebandy och fan det var skoj de. Inte så roligt för städpersonalen dock på jernvallen som får torka upp ett par våta fläckar. Så kan de gå.
Jag och sofie hade springtävling till statiol och det gick under hela fem minuter, det tog en reklampaus och det är verkligen inte dåligt de inte ;) sofie den lilla atleten klarade det galant ja däremot lät som en jäkla pip-maskin så nu blir de ännu mer träna och sluta röka som ja visst lovat sofies mamma på depå i helgen. Klarat mig i 7 timmar nu, fast fusk med snus.

Horn i pannan

Ja, imorse vaknade man med värsta baksmällan. Mådde illa, huvudvärk och fortfarande full. Allting bara snurrade. Inte nog med det så hade man visst en bula i pannan och ett stort blåmärke på låret. Blåmärket har ja verkligen ingen aning om var det kommer ifrån, men bulan hade ja ett svagt minne av eftersom jag stod och bankade mitt huvud i staketet utanför depå för att ja blev förbannad. Inte dåligt de inte, man kan ju inte slå på nått för skadade händer kan ja inte ha för mitt yrke. Anledning finns det iaf.
Skulle inte festa igår hade ja tänkt men blev så sugen när alla andra började så ja öppnade vinflaskan och hängde på. Så vi skrålade till singstar hemma hos sofie och det var sjukt kul! Hon är nog inte så populär hos sina grannar eftersom vi har sjungit singstar fyra helger i rad. Hehe. Även har man nästan blivit oslagbar i singstar och man kan fundera vart de talangerna har kommit ifrån. Annars brukar det alltid vara ja som förlorar och aldrig får några poäng. Sen blev de depåvända och mycket folk var det där. Tequilan var verkligen ingen bra idé för efter den sviker minnet en hel del. Jaja kul var det iaf, de kommer ja ihåg. Inte idag däremot, skakis och allmänt seg.
Men snart är det bara att öppna vinflaskan igen och slita ut stämbanden,, Uhhh. Kanske kommer igång igen då, får hoppas på det. Morgondagen skulle ja vilja radera den saken är säker. Fy fan!   

Kåta, desperata karlar!

Killar är snuskiga, hemska och väldigt desperata. Det har jag fått uppleva tack vare en viss person. Det hela började med att jag vaknade halv tre på natten av att jag låg och pratade med någon som jag inte ens visste vem det var! Brukar göra så där när ja sover och så vaknar ja upp mitt i samtalet. Men det var visst någon torbjörn som ja hade sagt skulle ringa och då visste ja precis vem som låg bakom. hmm. Men det slutade inte där, efter att ja la på så fick ja massa sms och det började ringa så ja slog av telefonen och när ja väl skulle upp på morgonen så hade ja visst fått åtta oanständiga sms och från sju på morgonen och till sju på kvällen ringde det kåta gubbar och killar, upp mot femtio samtal! Fy fan alltså, ja fick reda på att personen i fråga hade lagt ut mitt nr på en sexsida som är dennes, för skoj skull. Mitt nr skulle bara vara där i fem minuter men det slutade att det var där i tolv timmar. Inte lite förbannad ja var kan man säga, förbannad räcker inte till heller utan ja var rasande på alla som ringde och personen. Jag var smart och vände på det hela och skickade till alla dessa karlar som hade sms:at, personens nr så den fick smaka på sin egen medicin. HA!

Kan verkligen inte fatta att man ens ringer ett sådant nr från en sådan sida. Då har man verkligen inget liv om man måste ta kontakt på det viset. Tycker det är verkligen hur äckligt som helst, vidrigt! Killar som skickar massa sms och berättar deras kuklängd och hur bra de är i sängen och hur vältränade de är.. Om man vill träffas för att knulla, vad de skulle göra med en,, osv. Tyckte det var riktigt obehagligt faktiskt.
Visst kan man ha en sådan sida om man vill lägga ut sig själv naken och få bekräftat att man är snygg och kolla på andras nakenbilder, tycker man det är kul så får man göra det. Men jag kan inte förstå det hela och det är verkligen inget jag skulle göra. 

Usch och fy bara!  


Surpulla, ja det är ja de

Surpulla som sofie brukar säga stämmer väldigt bra in på mig idag. Sånt jäkla mensmonster är man så himla grinig. Vart såhär sen i söndags och inte nog med det har man haft huvudvärk i fyra dar och lock i örat lika länge. Det är verkligen inte bra alls. Inte nog med det så dyker mina argsinta tankar om mitt ex upp bara sådär och det han tjej berättade för mig har verkligen etsat sig fast i mitt huvud. Visst ja har kommit över karln och allt sånt men när man är såhär sur som ja är, blir det väldigt lätt att tänka på någon som gör en ännu mer förbannad.

Tänk att allt han säger är bara lögner, allt som flyger ur den truten har väldigt få sanningar. Han ljuger så mycket så snart vet han inte vad som är sanning eller lögn. Synd att han inte är som pinocchio, då skulle alla få veta. Kan inte förstå att han hade mage att säga att halva min garderob har han betalat, som om han skulle kunna ha gjort de när vi var tillsammans. Snarare skulle de ha vart tvärsom. Eller att han har haft hur mycket jobb som helst när vi var tillsammans och tjänade hur mycket pengar som helst, kan verkligen inte förstå när han skulle hunnit gjort de när han hela dagarna satt framför datorn och spelade Cs och WOW. Ne verkligen inte. Sen att han hade börjat ta lastbilskörkort för några månader sen och att han betalat in de 50 000 kr som de kostade var ju rena skämtet det med. Inte hade han några såna pengar inte och inte hade han börjat heller, det var kanske så att arbetsförmedlingen kanske skulle låta honom ta det efter nyår om de hade råd. Det är verkligen löjligt. Kan verkligen inte fatta att man går runt och ljuger om såna saker. Ingen bryr sig egentligen så man behöver inte hitta på saker för att de ska låta bättre, bara att säga som de är från början. Han är verkligen expert på att ljuga, som att han lekte med mig ett år efter att vi gjorde slut typ flera gånger i veckan har han verkligen lyckats slingra sig ur under hela året för sin tjej. Men han är ju expert och han lärde väl sig av mig så. Ingenting den där karl har sagt under alla år sedan han var liten har ja hört har vart sant. Han är ju expert på att överdriva och det har han ju erkänt för mig vet ja. Det är ju verkligen synd om han egentligen, han kan ju inte rå för att han är som han är och ja, han hoppade ju av skolan så får se vad som blir av han. Karln behöver hjälp och inte nog med det så behöver han hjälp med sin ilska med. Han är väldigt våldsam när han blir arg och man fick väl en hel del blåmärken och lite nycklar och snusdosor kastade i ansiktet. En och annan dörr blev väl sönderslagen med, men det är ju sånt som händer. Man var ju väldigt förblindad och fattade inte riktigt vad som skedde när man väl var uppe i det. Men nu i efterhand och efter att man läst några dagboksutklipp efter den tiden kan man verkligen inte förstå att man gjorde som man gjorde. För man mådde verkligen inte bra men ändå försökte man få det bra och allt som hade hänt var ens eget fel. Nu i efterhand var ju inget ens eget fel har man ju förstått men då visste man inte de. Kan verkligen förstå de som utsätts för detta, både psykiskt och fysiskt. Man förstår inte och man ser inte vad som sker för allt man gör är att försöka göra allt bra och tänka att de var inte meningen det var mitt fel från början. Hade jag inte gjort som ja gjorde hade han inte blivit arg.  

Ajja det var lite tankar från mig idag, kanske dumt att skriva om det men det struntar ja blank i. Ingen borde vara på detta vis och behandla någon man tycker om på det viset heller.


Ja då hade man en till

I två års tid har man väntat och velat men nu är det äntligen gjort. Nu har man piercat bröstvårtan. Det hela började med att man pratade med johanna igår natt och hon hade tråkigt och ville göra nått som inte var så tråkigt och då fick hon sin lysande idé att hon skulle pierca tungan och så övertalade hon mig att ja skulle göra mitt som ja velat så länge. Så idag åkte man in till gävle och fick de gjort. Trodde verkligen inte att de skulle göra så ont som de gjorde. I läppen var det mest obehagligt men där var det rent smärta bara, och på ett vis var det väl bra. Johanna gjorde sitt först och det var väl tur de, för hon blev vit som ett lakan och höll på svimma efter att hon hade gjort. Stackaren blev superdåligt men hon var redan nervös innan vi hoppade av i gävle så det var inte så konstigt. Så nu hade man det gjort och inga fler såna blir de. Nu har man en tatuering kvar bara, iaf hoppas på det, sen så ska man nog vara klar.
Har tänkt på vissa saker en hel del, att vissa saker har skett verkar bara ha en bra utgång av. För det har verkligen visat att ja verkligen kan släppa taget.
Har man träffat den mest underbara killen med, känns hur bra som helst att ha den där pirriga känslan i kroppen när man tänker på han. Hade verkligen glömt bort hur de känns. Hoppas verkligen det blir nått bra av det här och att ja inte blåser det. Ja är lite rädd för förhållanden efter mitt ex och visst de kan tänkas löjligt men det har verkligen satt sina spår. Men det verkar ha försvunnit, tiden får utvisa vad som blir av det hela.
Hoppas på det bästa ja.

Nytt år igen då

Ja då var man inne på året 2008. Man kan alltid fundera om detta år kommer bli lika händelserikt och smärtsamt som förra året, det tror ja verkligen inte. Det får gärna bli händelserikt men inte smärtsamt.
Fast det nya året började verkligen bra kan man säga, med magsjuka! Om året börjar på det viset så kan man alltid undra hur resten kommer att bli. Det blev en hel del händelser under själva nyårsafton med, men som alltid så suger nyår. Det är alltid lika tråkigt varje år. Förutom förra året då ja hade mitt bästa och roligaste nyår någonsin i sälen. Det var en hel del tjafs mellan ett par under nyårs kvällen som verkligen sög musten ur oss andra, min syster var bland de drygaste och hennes karl skar sig ganska illa på en flaska. Carros karln blev dyngrak men vi hade hur roligt åt han som helst så det var tur att han höll uppe stämningen. Carro var däremot inte så road men det hade inte jag vart heller om ja hade vart hon. Själv blev man en aning deppad över lite sms men som jag hade missuppfattat och att ja fick en kärleksförklaring på tolvslaget gjorde inte saken bättre. Gud va irriterande, kanske ett par månader för sent nu när ja är intresserad av någon annan. Sura miner var det lite här och där men annars hade vi det kul.
Det var mindre roligt att vakna dagen efter, inte hade man druckit speciellt mycket men då får man magsjuka istället för bakfylla. Tur att ja har sofie att skylla på där, för det var hon som startade de hela.
Så efter i tisdags har man suttit isolerad hemma som en spetälsk och det enda man har roat sig med är att kika på tv, pluggat och oroat sig för om man vågar dricka eller äta nått. Inte gör de saken bättre att man mår ännu sämre av att röka, men det har ja utsatt mig för iaf och då har ja fått skylla mig själv. Jäklar vad korkad man är när det gäller de där jäkla cigaretterna, hur dåligt man än mår måste man ha dem. Verkligen illa hur nikotinet gör med en och inte har man någon viljestyrka heller att sluta.
När man är van att vara själv och endast tänka på sig själv, och självklart katten, så är det lite ovant att känna att man saknar någon. Ändå är det en skön känsla att veta att man har någon som man själv verkligen bry sig om och tycker om. Kanske blir det ett bra år, även om min start är den sämsta. Man har kanske börjat förändras nu och det är verkligen på tiden. Surt att det skulle ta så lång tid men ibland är det bara det som krävs, tiden!


RSS 2.0