Så var allt mycket roligare! ;)

Nu har man haft praktik i två veckor och tusan man börjar känna sig som en riktigt tandhygienist nu! Det går bara bättre och bättre, första dagen gick allt i slowmotion men nu har man ökat på speeden några få sekunder iaf.
Sedan har man kommit på fötter igen efter en tids svacka där man föll tillbaka i sitt lilla mörka hål, men efter mycket tänkande och rannsakning av sig själv och vad man vill så kom man på bättre tankar! Jag förstår nu och jag förstår själv vad jag vill. Det var inte rätt det som var, det skulle ta tid innan man kan komma på vad man vill. Gick tillbaka till det lilla egot jag är så..

Har man vart superförkyld i tre dagar nu även och det har då inte varit roligt alls de.. inge träning eller nått. Tur att sofie finns så man har haft någon som tyckt synd om en och som har lyssnat på mitt självömkande. Man har ändå släpat sig till jobbet, lite alvedon och multivitaminbrus+näsdroppar så var allt fixat! Imorse var det riktigt kämpigt att kliva upp men tanken på jobbet gjorde att man pallade sig dit iaf. Alla onsdagar och torsdagar är så mycket roligare och jag ser verkligen fram emot dessa de resterande fem veckorna ;)

Ikväll blir de lite chips och dipp med sofie framför film, vi ska fläska ikväll. För när ja blir frisk blir det massa träning och då kan man inte knapra i sig en massa flott så nu passar jag på :)

Då var fritiden slut för ett bra tag..

Så då hade man gett sig ut på praktik igen då. Riktigt roligt är de men det är ingen hit att få palla sig ur sängen kvart över fem och sätta sig på en buss i en timme och en kvart för att sedan nå slutstationen i sätra, gävle.
Så fort man satte sin fot på kliniken fick man kasta sig över patienten och faktiskt så är det riktigt jobbigt! Sjukt ont i ryggen och jäkla trött i huvudet blir man. Inte konstigt att ja går och lägger mig nio nu, men det kommer nog ändras ju längre det går. SJU VECKOR ska ja gå upp så tidigt! Tur att det går så fort och att det är så roligt.
Det har blivit mycket scaling och även bedövning fick man lägga första dagen (den svåraste tycker ja) och den här gången tog den! Inga misstag har man gjort hittills men det har bara gått två dar och ja har 26 dagar kvar så de kommer nog.
Så himla less även, och bitter. Så jäkla tråkigt är de, finns inget vettigt att göra, less på att festa och göra saker.
Vill ha en karl men inte orkar ja leta efter någon, det finns ingen alls som ja vill ha! Tänk om "den" där killen som ja vill ha bara kunde knacka på min dörr och säga "här är ja"! Lite lätt det skulle vara och inga ansträngningar. Så jobbigt att man ska börja lära känna någon, veta vad den gillar osv. ORKA nej det gör ja inte. Lär väl vakna upp som 75 åring och inse att ja endast begravde mig i jobb och blev den där bittra elaka tanten som bor mittemot.
Killar bara utnyttjar en, har en när det passar dem, när de har tråkigt och inget bättre för sig, då duger man. Annars spelar de bara spel med en och leker med en och ens känslor. Oj nu kanske ja t.o.m snackade lite om mig själv som ja brukar vara. Men bara brukar vara, orkar inte med sånt längre.
Därför har man ingen nu för tillfälle tills ens attityd till det hela har förändras.

Ny tatuering ;)

Ja igår fick man utstå lite smärta och obehag men resultatet blev riktigt snyggt de :) sjukt nöjd med min nya tatuering. Sitter ovanför höften och följer sidan ca 2 dm, en tribal med en ros i kan man säga. Nu ska detta stilla mitt behov ett tag, hoppas mer än ett år :D så nu har man tre tatueringar, två mindre och en stor, två piercingar så man börjar bli en riktig hårding :p Lite jobbigt ställe den sitter på för man rör sig hela tiden och det var inte skönt att sova men en dag till så blir de bättre.
Efter det blev de valbo och lite småshopping. Sofie som inte skulle handla nått kom iväg med mest hon :) Anna blev väldigt sugen på att tatuera sig efter att hon såg mig göra det och hoppas hon gör de. Tur att hon tittade på mig och sofie som höll på att svimma när hon gjorde sin i svanken, själv är man inte lika känslig så ;p
Ne idag blir de att sitta i sekretariatet för sandras match när hon spelar mot sofie, tur för mattias som ja ska sitta med att ja inte kan prata så mycket när man sitter där annars hade han fått skavsår i öronen. Hehe.
Sen blir de att ta de lugnt ikväll med lite film och sånt, tjejerna som vanligt men man kan alltid hoppas på nått annat sällskap.

Nu är de frukost och tvättning..

Pest eller kolera?!?!?

Vilken pissig dag. Hur tråkigt som helst i skolan och när man väl var där fick man reda på att dagen inte ens var obligatorisk. Kunde man lika gärna vart hemma och sovit. Håller man på och får halsfluss känns det som så träna kan man inte heller göra och det gjorde saken bättre, plus tjejveckan på det. Ingen bra kombination idag det inte. Sjukt bitter.
Sen var det inte bättre att man fick välja mellan pest eller kolera heller. Vad ska man göra. Jag skvallrade inte, sånt gör ja inte. Hon visste redan om allt och då visst berättade ja som det var men mycket för att skydda den andra. Det är han som är boven i det hela ingen annan. Det är han som har gjort fel, det är han som spelar ut er mot varandra. Han är ett riktigt svin som vill ha allt och ni verkar inte se det. Ni förlorar båda två och det ni bör göra är så att han förlorar på det hela. Antar att ja får skulden för detta men det hoppas ja inte. Annars får det vara så men ja anser att ja inte gjort nå fel för ja höll det för mig själv och såg på hur allt bara gled ner djupare och djupare för er båda. Det är verkligen hemskt att se på när det sker när det gäller två personer man älskar och bryr sig så sjukt mycket om. Två man känt större delen av sitt liv. Jag hoppas och önskar att ni löser detta och att karljäveln får för det här och att det inte går ut över er och er vänskap för han är verkligen inte värd det som han har hållit på.
Jaja fel av mig hur jag än gör men skriver detta för att ni ska få perspektiv på det hela och kanske komma underfund med något. 
Vissa killar fattar man verkligen inte hur de är funtade, så som de håller på. Folk blir sårade och snälla tänk på det. Det gäller tjejer med.  

RSS 2.0