Bada i fontänen??

Så hade ännu en tråkig dag gått.. pluggat som en tok och snart är den där jäkla uppsatsen klar. ÄNTLIGEN! Alla som tror bara för att man går i skolan gör man inget annat än sover och tar de lugnt hela dagarna, lär jag informera att det absolut inte är så. Jag skulle nu kunna döda för att ha ett jobb. När man har gått hem från jobbet är man klar för dagen. När jag har gjort klar en uppgift står det hundra andra uppgifter som ska bli klara och det är verkligen ett dygnet runt jobb som aldrig tar slut känns det som. Dumt av mig att gå de tredje året känner jag nu, men det blir bra i slutändan.

Sofie och jag såg på the guardian idag, sjukt bra film men varför kan det bara inte hända en själv? Alltid lika patetiska jag och sofie. Börjar bli en aning less på allt nu lär jag då säga, inte känns det bättre med allt annat heller. Vet inte riktigt om det stämmer men tänk om, man gör inte så det gör man verkligen inte. Jag anser att man inte ska hävda sig bara för att man själv ska må bättre, visserligen kan man göra så mot någon okänd men inte mot någon man känner. Det är känslan jag fått, den kanske inte stämmer eller så gör den det. Orkar bara inte ta tag i det, för jag bir nog bara mitt fel i slutänden iaf.

Nu försöker man för fullt att få ut larsson på singelmarknaden. Det är verkligen på tiden för na och jag har lovat, fixar hon sig tre dejter så ska jag bada i fontänen på skolan den 29 maj den dagen vi har vår slutexamination. Hoppas verkligen på det där doppet jag och det är ju även den dagen vi blir klara så får jag göra det är det bara att börja supa sig varm efter.

Ja imorgon är det besiktning på den gamla lägenheten, hoppas på det bästa men det ska nog inte vara nå problem. Annars är det bara att dra alla saker jag fick stå ut med så de löser sig. Är nog ganska duktig på det där, är för tillfället en aning lynnig så jag hoppas verkligen på det bästa!


Inflyttad och klar!

Ja då hade man bytt boplats. Känns bra iaf så det är tur. Anna och jag slet som djur i fredags och flyttade allt på mindre än fyra timmar och så lyckades man även köra släpvagn ;) men jag har ju kört husvagn till norge så det var en lätt match. Slapp backa och såna saker,, men det fick ja allt göra med husvagnen då jag och paulina fastande på en mack i Torsby för att jag glömde bort att jag hade husvagnen på och gjorde en liten för snäv sväng så hade jag fortsatt så hade vi rivit hela macken.
Jag och Anna fick beröm av tanten i min gamla trappuppgång och kommenteraren att "kvinnor reder sig själv". Hon var ganska imponerad att vi flyttade allt själv för att vi var TJEJER! Men komigen självklart klarar man sånt, man har väl muskler. Sen fick vi lite applåder av några manliga fastighetsskötare även.
Dagen efter hade man sjuk träningsvärk och fullt av blåmärken över hela kroppen men det var det värt för jag blev klar här hemma samma dag så. Sedan blev de fest på kvällen och det var sjukt roligt! Fest och grillning hemma hos carro sedan gick vi vidare upp till cola men där var det mindre roligt. Slutligen hamnade vi hos ica och där var det riktigt roligt och sedan var slutstationen folkan. Sjukt skoj hela kvällen av det man kommer ihåg iaf.
Kvällen slutade som jag hade hoppats lite på men kanske inte med allt, men jag klagar inte.
Madde var en riktigt stjärna fick man höra, Sofie snurrade runt som vanligt och fick nog inte en sån rolig kväll på folkan pga. en viss person men idag får hon nog de roligare ;) lyxunge!!

Big news

Snacka om att man är sjukt chockad nu för tillfälle. Kommer Sanna och Jocke förbi, sanna har precis kommit hem från Sydafrika där hon varit i tre månader typ på praktik. Jätteroligt att se na men... Så är människan GRAVID i 17 veckan!! Kan liksom inte förstå de, tycker vi är så unga fortfarande och det känns väldigt konstigt men samtidigt hur rolig som helst :)
Börjar man känna sig lite misslyckad samtidigt,, själv har man inte ens en pojkvän.. Usch! Trodde aldrig att hon skulle vara först ut men så blev de :) Hade nog tippat på carro eller sofie som är så barnkära. Eller carro gillar inte barn förutom sina systerbarn. Men endå.
Det blir iaf roligt eftersom hon och jocke kommer flytta hit i slutet av augusti och hon får i september. Kan man vara barnvakt om hon vågar låta barnet över till mig, men jag behandlar min katt som en bebis så det ska nog gå de.

Nu fick man reda på ännu en annan sak, hade man sällskap över natten i lördags.. killen var väl lite full men inte så full trodde ja. Sedan kommer människan inte ihåg nått. Haha! Tur att man inte gjorde nått som man bör kommer ihåg,, hade vart lite tråkigt de. Men men lite besviken kanske.


Ne nu ska man återgå till soffan och gossip girl som man legat och tittat på hela dagen eftersom man har haft huvudvärk hela dagen och antagligen sjukdomsbesvär eftersom man har varit såå tung i hela kroppen. Less jag blir på det där. Lära sig att leva med kallas det!


Senildement nästa!

Usch  jäkla skola. Har så mycket hela tiden och det verkar aldrig ta slut,, all denna stress gör så att man inte kan sova eller sitta still. Så hyper hela tiden! Ju längre skoltiden har gått desto virrigare har ja blivit, snart är det så illa att ja inte ens kommer komma ihåg vad jag heter. Närmar sig den graden bara mer och mer. Sen ska man flytta mellan plugg och allt annat. Börja packa ner sitt liv och förflytta det till något nytt och förhoppningsvis bättre. Visst det är bara över halva hofors men det är alltid något. Vet inte ens om ja har nämnt detta tidigare för ja kommer inte ihåg.

Har man haft skola i två dagar med seminarium och föreläsningar. Sjukt nöjd på slemhinneförändringstentan där man endast fick två fel då ;) hehe. Sedan rapporten fick man även sjukt bra kommentarer på. Så nu är det bara B-uppsats, vårdanalys och muntligt förhör sedan är man klar för denna termin och tandhygienist. Visst ja ska plugga ett tredje år men ja är iaf något nu för ja får ta ut min legitimation i sommar så.
Sedan var man på bio igår, sjukt trevligt var de och filmen var hur bra som helst, bevisade motsatsen vad ja hade trott så det var väl tur att majoriteten röstade ner mig. Nej, riktigt nöjd med den kvällen iaf.
Trevlig och sjukt söt, ja så är det.

Ikväll blir att hänga lite med carro och johanna och får se vad vi hittar på. Blir väl film eftersom vi inte ska festa så då hade vi inte så mycket annat att göra.

Ps. Nu är det över äntligen..


Miss strul

Nu lär ja väl uppdatera en aning eftersom sofie inte har nått bättre för sig på jobbet än att snoka runt på internet ;p
 
Lite krångel det har blivit med jobb hit och dit, men hade man först ett som man fick säga ifrån sig för ett annat. Men den planen gick även i stöpet när klinikchefen ringde och erbjöd mig sommarjobb på folktandvården i hofors. Så ja, jag strulade till det för en del men nu i slutänden blev de nog bra ändå. Får man sig tre veckor i juni att inte ha nått att göra, så ja hoppas på norge där om man kan lösa det på nå vis. Ja annars blir de att bara tröka runt då.
Men nu har man schabblat bort sitt extrajobb så nu lär man ta sig i kragen och hitta på nått annat, men det kan nog bli svårt de. De visar sig.

I helgen har man jobbat och det var inte såå skoj att jobba igår när man var en aning sliten från lördagen.
Började med att man slutade halv nio och sen var det hem och byta om och sedan till sofie för att kunna få sig lite vin och singstar blev de även, nu när fröken äntligen har bytt de rätta delarna. Sedan fick vi även med oss de två svårflörtade till vår stora förvåning men positivt var de. Carro och de två var nyktra så de hade de nog ganska tufft med mig och sofie. Gjorde man bort sig en aning på krogen då när man träffade äppelkind och sofie blev mindre glad :D hehe. Men då är allt som vanligt. Inte en snygg karl fanns i falun heller, eller jo en fanns de så. Sen blev man en aning dumförklarad på vägen hem med för att man inte fattade L:grejen på en gång. Men jag gjorde de faktiskt sen!! 

Sen har madde börjat gått på ica med, och det är bra ;) hehe. Det behöver hon, vissa varor är faktiskt bättre än andra. De borde hon tänka på.  

Ny lägenhet!

Ja, nu har man idag varit och skrivit på papprena för den nya lägenheten på synargatan och redan den 25 april så börjar man flytta in ;) lite härligt att få nått nytt och ett kök med en FRYS! Så nu äntligen slipper man balkongen och nu när allt är hur bra som helst är det verkligen dax för att förnya sig och börja på nått nytt och annat.
 
Sedan har man vart in i gävle och lyssnat på Mary Kay-infon utifall om jag vill börja sälja sånt, men jag vet inte riktigt om jag orkar skaffa mig massa klienter och såna saker. Sedan blev det en fika och skitsnack med Emma i viken efter att man lämnat in skor och utsatt för det obehagligaste. 

Det vi gjorde igår hade de visst sätt, så pinsam man kan vara. Inte diskret för fem öre men det är nog ganska roligt ändå, eller hur? Men både jag, sofie och carro skäms en aning. Det blev att ta källarvägen och gå en liten omväg då eftersom Carro inte hade nå smink och jag blev en aning feg. Stackars sofie, knäppa kompisar hon har!

Ne nu blir det att städa undan röran och kika på gossip-girl! 

Hoppas det blir nått roligt av detta ;) 

Vilken jäkla kväll det blev..

Ja vilken jäkla kväll det blev igår,, det blev inte riktigt som man hade tänkt sig.
Blev fest igår och jäklar det var riktigt roligt. Det hela började hos carro där vi fyra tjejer var och drack vin och käkade popcorn som vanligt, men vid tio började en massa grabbar ramla in och det hela slutade med att det var vi fyra med ca 15 grabbar. Inte en dålig kväll det inte.. Men det var här det hela började. Ja, efter en hel del tjat så kom han och det var kanske inte riktigt som man hade trott det skulle bli. Efter två månder av sms och msn:ande så fick man äntligen träffa karln. Tyvärr så fanns inte kemin som förväntades finnas, riktigt trevlig det är han och hur go som helst, men vän och inget annat skulle det kunna bli.
Det var väl inte rätt det som hände sedan, men vi har inte träffats och det var väl egentligen inge fel det som hände men elak känner man sig. Vissa saker händer som man inte kan styra över och jag tyckte det andra kändes väldig bra men det visar sig hur det blir med den saken. Det som är viktigast är att man är lojal mot sina kompisar och tycker kompisen att det inte är okej om den andra skulle vilja så är det så bara. Då blir det inget av den saken, men jag hoppas på att det är okej eftersom jag skulle vilja vet mer... Jag själv skulle inte tycka det var så roligt men tur i den här frågan är att man inte kände varandra och att man inte hade träffats alls och fått lära känna personen och fatta tycke för den. Det är en helt annan sak att träffas än att snacka per sms, för det är när man träffas "på riktigt" som man kan veta mer. Ja det blev en hel del krångel och hoppas ingen är förbannad på någon annan idag eller sur för det. Det verkade som så igår så...
Men annars så var kvällen hur rolig som helst! Blev depå sedan och där skedde ett och annat roligt men det var bara två av oss som gjorde något halvdumt igår, hehe så det var inte hela ligan som vanligt.
Liten kärleksförklaring fick man även, inte till en själv utan det var sofie som fick höra den om mig kan man säga. Liten undersökning av en frakturerad tand fick man ge, när man nämner att man ska bli tandhygienist så öppnar folk munnen snabbt och visar vad problemet är :D tycker det är ganska roligt nu men sen kommer det väl bli jobbigt i längden. Kommer ihåg det mesta gör man även, inte dåligt det inte. De nya skorna var riktigt snygga men gav sjujäkla skavsår så idag blir det bara tofflor på fötterna.

Ny lägenhet har man även fått på synargatan den 1 maj så det ska bli hur skönt som helst att få ett kök och lite större. Blir min katt glad. Tråkigt är det med att nu bor carro bredvid mig och sedan kommer ja flytta över halva hofors så våra dagenefter prat i sängen när man vaknat kommer försvinna. Det är ju inget som kommer finnas sen :( men jag och madde kommer bo därborta och sofie och carro här så ligan delas upp i två men det kommer nog gå bra det med.

Nu blir det att duscha efter springturen och efter att flyttat de sista grejorna åt carro.
Hoppas på det bästa jag!!!

RSS 2.0