Är alla som min carro?


Imorse vaknade man, som alla gör oftast, pallade sig runt hofors (helt otroligt) och gick sedan hem och påbörjade storstädning. Ja dammsög, dammade, torkade av golven och allt. Tom så duschade jag mina två stackars blommor som får alltför lite vatten. Fick höra i skolan igår att man ska duscha sina blommor lite då och då så ja tänkte vara duktig och göra de ja med. Är verkligen inte så bra på såna här saker och ja är verkligen inte huslig. Carro till exempel hon är som en liten mormor som bakar, städar och lagar alla sorts maträtter som ja inte ens vet hur man ska göra. Men en parentes, det är nog inte många i 20-års åldern som vet hur man ska tillaga en julskinka som ex.. eller?? Det vet inte jag iaf. Tur har hennes karl iaf, för stackars min karl (om jag någonsin får någon) eller mina barn om ja får såna dvs. Tur att ja har en katt han är ju min bebis nu iaf. Carro borde ja få gifta mig med och inte Fredrik.
    Paulina kom och umgicks med mig idag mitt i all städning. Fick ja lite sällskap, vet inte om ja kan säga om ja var så mycke sällskap för henne men hon hade iaf sex and the city. Stackarn är sjuk, har nog influensa, hoppas ja inte blir smittad. Sen har hon världens menssmärtor med, så ja tyckte verkligen synd om na idag. Sen hade hon vart och permanenta sig och man kan väl säga att hon såg ut som ett litet sött får i huvudet, fast det var ju inte jag som sa de.. sen fick hon reda på att hon inte skulle få tvätta håret på fyra dagar så hon får gott se ut sådär tills på tisdag haha! men det kommer bli bättre, de lovar ja! Just ja sen satte jag även upp julstjärnan och min lilla julgran som saknar en hel del röda kulor efter att min lilla kattunge som ja hade, tyckte de var mycket roliga att leka med. Men det blev mycket fint och gulligt, men där går gränsen. Inga röda gardiner eller tomtar kommer innanför min dörr inte. Johanna kommer nog om ett tag och så ska vi kika på film och tjocka i oss chips och dipp... vilken givande fredagskväll ja får. Men det går bra de med.

Fart och fläkt i helgen

I fredags slutade äntligen praktiken så nu får man sitt slöa liv tillbaka. Gå i skolan nån dag i veckan, sova, träna och göra ingenting :)
Blev de churchstreet i fredags med johanna och hennes ragg från gtbg, hur trevligt som helst! Karln var de inge fel på heller :) sen blev de raka vägen hem till hofors där man dök in hos carro och madde som satt och drack sen blev de en depå vända. Då var ja faktiskt nykter.. fick man agera mamma åt den fullaste och tacken var att man fick skulden för att ha knuffat ner karln för trappen när man i själva verket försökte slita upp han! men men annars var de bra.

Lördag konkade man sig hem efter en sömnlös natt med katter som springer runt och en alltför full karl som snarkar så rutorna skallrar. Ja en aning sur var man och hade jag inte lagt band på mig själv hade karln vaknat med en blåtira. Sen kom man hem och satte på sig lyftarhandskarna och begav sig till hon som "inte kan bestämma sig vart hon ska bo" och börja konka saker hit och dit. Men man slapp iaf gå ut och gå ;)
Efter allt slit och släp begav man sig hem och fixade sig fin till kvällen, blev de lite parfest hos mig och tur var väl de att carro kom ensam så ja fick en date även ;) eftersom man själv är den ensammaste i världen. Tur att man har en karl iaf, han består av fyra ben och massa hår men han duger att gosa med i soffan.
Sen på depå blev man en "ful, fet, fitta" iaf av en brud som är lite arg på mig,, visst det har hon all rätt i att vara men om man vet så får man skylla sig själv. Vissa är bara lite för blåsta! Eller försöker bli nått hon inte är..
Jaja så kan de vara,, alla får tycka vad de vill och ja har många åsikter om allt ja.
Tyckte de var kul iaf ;) hehe,, att man kan göra någon så förbannad. Sen blev de att räkna till hundra för att inte bli lika förbannad själv. Starkt jobbat Bettan.
Men kvällen var lyckad och göteborgaren vågade släppa in mig i hans mun och skrapa rent, första av de jag känner så ja är väldigt imponerad av honom och alla andra är bara dumma som är rädd för mig. För ja anser att de inte har någon som helst anledning till de ;) eller?

Precis nu har man blivit bortvald för öl och tv-spel, det känns väldigt bra att någon gör de. Då har man varit med om det för första gången med och alla motgångar ska ju göra en starkare och man ska lära sig av sina misstag.

Älska mig eller hata mig, välj själv


Jag är mig själv, så som jag är kommer jag alltid att vara om jag inte skulle få minnesförlust eller nått, då skulle jag kanske förändra mitt jag.

I måndags hade man patientseminarium där vi presenterade en patient och sen hade vi även filmat ett patientsamtal. Det gick hur bra som helst (som vanligt), och det var roligt att lyssna på alla patientfall och även se de andras videoinspelningar.
Men grejen var ju den att de andras tre videoinspelningar var lugna och harmoniska och professionella och vi satt lugnt och stilla och lyssnade på deras. Vi var fem handledare, fyra studenter och en lärare.
Sedan kom vi till min inspelning.... Ja vad ska jag säga, det var verkligen speciellt att se sig själv in action.
Patienten var en fjorton årig tjej, och jag lär ju säga att hon kommer då aldrig att glömma mig. Hela filmen började med en rejäl inzooming av min näsa, man kunde se rakt upp i hjärnan och jag började de hela med att vara den mest otekniska människan som vandrat på denna jord. Det nämnde jag även för patienten som kollade skumt på mig. Jag har verkligen fått en bekräftelse, som finns inspelat, att jag är den människa som pratar mest, avbryter folk, slänger ur mig de mest konstigaste kommentarerna, lyssnar inte och har mig själv i fokus. Höll helt på att köra över den stackars patienten och hon skulle aldrig ha frågat om varför hon får så mycket plack. För då började jag prata och det tog då aldrig slut. Hon hade verkligen skavsår i öronen när hon gick därifrån. Oj oj oj,, det är verkligen hemskt att se sig själv sådär för jag trodde då verkligen inte att jag pratade SÅ mycket som jag gjorde, jag slängde och flängde med armarna och ja en massa mer. Men en sak är säkert att det var väldigt roligt att se mig på filmen, för alla handledare, studenter och läraren skrattade så de grinade under min video. Fast detta är jag väldigt van vid för ALLA skrattar ÅT mig och aldrig MED mig :( tänk att jag är en sådan människa, men jag fick höra att hur jag var var väldigt charmigt och även fast alla skrattade tog man mig på allvar, tro det eller ej ;) jag skulle även fortsätta vara jag för man ska vara sig själv jämt. Patienterna tar en på allvar då och litar på en. Detta super jag verkligen in så det är nå positivit att vara som mig :)
Jag är verkligen en människa som man antingen hatar eller älskar,, så det är bara att välja för jag kommer alltid vara som jag är. Ett gott skratt förlänger livet, vill du leva länge så är det bra att umgås med mig.


Idag däremot så var man på kliniken som vanligt, hade en dep patient så jag började skrapa tandsten i fickorna. Kom jag till 26 d och kör ner instrumentet och tanker börja skrapa då "klick", drar upp instrumentet och ja där var arbetsdelen borta och patienten ligger där med en liten metallbit under tandköttet. Bra jobbat. Tog tag i stora sugen sög till och antagligen fick man det med sig,, sen var det bara att lite fint med ett falsk leende smita ut ur rummet och besöka handledaren och sedan tandläkaren för lokalisation efter den lilla metallbiten. Men tur var de att efter apikalröntgen och lite pillade i fickan så fanns den inte kvar :D Tur att man kan hålla masken i sådana situationer och behålla lugnet, undrar vart jag lärt mig detta??

Efter det var det dags för mandibular bedövning som är det svåraste men efter två injektioner så tog den med. Denna gång så darrade jag inte som ett asplöv i hela kroppen utan nu stod man upp med stadig hand! och utan gelé i benen. Det går framåt.


Då ska man ge sig ut på okänd mark då..

Japp då hade jag bestämt mig,, nykterist ska ja bli. De måste bli så nu om jag ska hålla mig levande.
Festade igår och drack inte alls mycke men endå blev man tokfull och så jäkla dålig och redan vid elva var man dyngrak. Johanna hade visst hittat mig på badrumsgolvet där ja låg och sov och gett mig ett glas med vatten på golvet.. men ja skulle visst ha ett sugrör så på badrumsgolvet låg ja helt utlagen och tuttade på ett sugrör. Man är ju inte frisk på en fläck. Sen blev man avklädd och eftersom jag inte orkade gå så hade johanna släpat/dragit mig i armarna efter golvet, lyft i mig i sängen (man är ju inte lätt så tur att man hade starke adolf hos sig), stoppat mitt huvud i sophinken, lagt en vattenflaska vid magen och stoppat telefonen min i handen. Sen var ja klar för att sova.
Men inte nog med det när ja vaknade imorse låg mamma i sängen hos mig och pappa på soffan, det var inte dåligt de inte för ja kommer ju inte ens ihåg att de hade kommit. Tur att man har föräldrar som kommer till en och sover fast man bara är 21 år och borde klara sig själv. Så kan de vara,,, men ja är ju lite unik på vissa sätt så ibland behöver man lite folk runt om sig som får ta hand om en och tur är väl de att man har de bästa kompisarna som verkligen bryr sig om en och en mamma och en pappa som alltid ställer upp..
Kanske kommer det ordna sig med det andra med,, det ser lite ljusare ut och man får väl hoppas men inte för mycke.. Låta tiden ha sin gång, men nu ska ja koncentrera mig på att hålla mig undan spriten för så dålig som ja vart idag är de inte roligt att vara.. spy från halv nio till två typ 70 ggr så fort man rör på sig är inte roligt ... nu är klockan halv tolv och man är inte bra än så det är inte värt de,, eller??

lyxproblem!!

hallå!!
nu är de så här alltstå... man är full just nu om ni undrar och  johanna!!
vart på praktik idag och haft en massa egna pat och nu börjar man känna sig som en riktigt tandhygienist :)
men nu är vi(ja och johanna) för fulla för att fatta filmen vi kollar på och nyss har vi pratat sönder sandras kille i två och en halv timme.. sen ska vi träffa honom imorgon på innebandy med,,  stackars karl!! massa onödigt vetande har vi tryckt i honom,, riktigt tjejsnack men ja tror stenhårt på det där med fotoalbum ;)

nu är de så här att man träffar en kille,, eller träffar och träffar man har inte sett skymten av honom på en vecka och man bor typ 100 m ifrån varandra.. många tänker "fatta vinken" men så är inte fallet,,, (hoppas ja)..
drog ju dit stupfull för en vecka sen fast han sagt nej tidigare på dagen men när de var läggdags så ringde man och då sa han ja ... men sen var han sur på en några dagar framöver.. men sms:en fortsatte komma in från han men mycket negativa och man kände sig inte alls så glad..

Men så plötsligt i onsdags så kommer alla gulliga sms och alla flörtgubbar som inte ens existerat i sms:en tidigare.. men ja fattar bara inte va är de han vill... färgat håret lite blondare och om man tänker efter så kan de faktiskt bero på de.. har ju vart mörkhårig förr och så kände man sig mycke smartare och nu börjar hjärncellerna bli färre och färre.. så de kan ju faktiskt stämma att blondiner är inte så smarta.. har ju ett ganska högt iq men de har nog sänkts ett par poäng efter alla ljusa slingor! Sorry alla blondiner...

men det är ju svårt att tolka alla killar.. inte skickar ni massa sms om antydningar och sånt???  men när de väl ska inträffa så struntar ni i en.. ok nu fick ja nog mitt svar. visst de kan ju bero på att ja berättade för honom att ja gillade honom och så och gjort de över ett år förra veckan ... ok då!!! kan nog bero på de att ja inte har träffat honom sen dess då.. ni killar verkar vara väldigt rädda för allt och ja de är vi nog tjejer med,,, men vi vill inte alltid allting på en gång bara så ni vet.. vill bara ha allting till de normala igen.. saknar de nå fruktansvärt!!!

nä nu blir de lite mer vin och röka vid soffan... ja de kommer lukta,, men därför finns de tvättmaskin och doftljus och fönster man kan öppna ;) min katt är nog även nikotinberoende så mycke som ja har rökt under fläkten det senaste året.. han måste lukta inrökt katt men inte rökt böckling iaf.. annars bebis.

tänk att allting handlar om killar de är helt stört!så kan de vara

Ja, tråkigt det har man, lite för ofta numer. Vaknar upp imorse och tittar ut grått och regnit,, letar vidare och hittar en strandad val på soffan som ligger och snarkar.. hade man tom gjort plats i sängen och legat snällt på sin sida hela natten för att märka att man blev själv i sängen iaf ...så kan de gå.
plugga skulle ja behövt gjort men orka, nackspärren som den jäkla praktiken har framkallat sitter kvar men idag ser man iaf inte ut som en stel robot när man ska röra sig. tur att man fick komma till den där hälsocentralen igår som man hade ringt hela morgonen,, annars hade man inte kunnat röra på sig idag heller.. tur att det är klös i mamma som åker upp och skäller ut dem för att det är så otrevliga och fixar ett läkarbesök åt en. men tillslut efter några kläm av läkaren som oturligt nog inte var alls attraktiv så fick man sina piller så allt skulle bli bra :)
det är verkligen dött i mitt liv,, inte har man någon karl, ,inte har man fått sex på tre veckor så snart är man oskuld igen då.. Sahara borde bli mitt namn istället! Lika torrt och öken är det verkligen för mig,.
Fick höra av C och P att ja antagligen hade vuxendamp eller nått för att ja är så uttråkad hela tiden... då gick ja hem!
men efter några omgångar av läppstiftet så blev dagen lite ljusare :)
vill ha mig en karl och vart finns alla?? det finns en man vill ha men han kan inte bestämma sig och det är ju typiskt.. sen vet man inte om man kan lita på dessa varelser heller.. har de tjej vill de iaf ligga med andra. eller så har de gjort slut med tjejen och ligger med andra och sedan förnekar att det har hänt och ljuger tjejen rakt upp i ansiktet. Hmm ... fast kan inte säga att vi tjejer är så mycket bättre men vi vill endå inte att killarna ska vara så..


Fest igår,, förjävligt idag

Ja då blev man tvingad att skaffa sig en sån här med, många många påtryckningar av min väldigt tjatiga kompis Johanna. Nöjd nu???

Ja vet inte riktigt vad man ska skriva så men fest igår blev de ,, halloween och allt. Iklädd vit och svartrandig dräkt, sjukt heta röda pumps till och även brösten blev prydda med en svart spritpenna med texten "WANTED DEAD or ALIVE" som ja sedan visst hade glatt visat upp på krogen för en hel del folk. Men då är ju allt som vanligt. Lite kedjor hade ja även snott runt mig och håret var snyggt lockat... En het fånge som hade rymt hade ja tänkt föreställa men efter en hel del vin och cider och en och annan grogg så är finns det delade meningar om det. Såg snarare ut som en försupen psykpatient med randig pyamas!! Inte så het nej. Men kul var de eftersom de var fyra veckor sedan ja drack,, längsta uppehållet på ett år. Inte dåligt de inte! Men var ju tvungen att supa bort mina minnen från min långa tid tillsammans med mitt "underbara" ex. Mina andra kompisar var inte så dåliga de heller. Kompisen min var utklädd till en svart ängel och hon fick den schysstaste kommentaren "fan P du ser ut som en hora, fan va het du är!!".

Lite nakenbilder fick man även se av min frigjorda kompis som glatt visade upp vad hon hade under kjolen och andra roliga bilder på hennes alla killar :D gjorde bort mig som vanligt på krogen ,, sa till ica killen hur het han var och nu lär ja väl börja handla på prix istället om ja inte ska behöva dö av skam vid mina inköp. Bra bettan som vanligt! Lika smidig som en elefant i en porslinsaffär. Men kom till krogen för en gång skull och stannade hela en timme innan man traskade hem till en karl som innan hade sagt nej men nej verkar inte finnas i min vokabulär och det svider idag. Kom dit så jäkla full, hoppade lite i sängen tjatade lite till.. skulle tända lampan hamnade rak i väggen. Bara att klä av sig var rena utmaningen. Sittandes eller rättare sagt halvliggandes PÅ honom lyckades ja tråkla upp mina säkerhetsnålar och tom knäppa upp bh:n med en hand, men ja var då inte populär och det är ja verkligen inte idag heller.

Vaknade upp på fel sida av sängen, fattar inte,, störthuvudvärk och kraftigt illamående men ja lyckades ta mig hur sängen utan att väcka karln för att upptäcka att ja fortfarande är skitfull. Smet hem för att trycka i mig lite alvedon men hade ett stort problem, ingen hemnyckel! Den hade ja ju lämnat till min kompis som visst hade inte alls sovit hemma hos mig,, hmm. Så iklädd min snygga dräkt, håret åt alla håll och kanter och röda pumps fick ja försöka ragga upp min hemnyckel. Gjorde inte saken bättre att hemtjänsten körde förbi mig och skrattade! Tillslut efter några hembesök hit och dit för att hämta en nyckel för att komma in till min nyckel så kom ja hem tillslut så jäkla illamåendes och migrän. Blir man övertalad att gå ut och gå halv tio på morgonen och korkade ja följer med, slutade med att ja stod och spydde utanför lilla sparköp och tanten som gick förbi såg inte road ut. Pinsamt!

Släpade mig hem till sängen och drog täcket över huvudet. Fylleångest är verkligen inget att leka med och är man som mig så har man så det räcker och blir över. Tänk om man kunde krypa ihop så mycke så man försvinner så som på tecknade filmer, då skulle ja gjort de! Cola, chips och en massa cigaretter senare så är ja människa igen. Tur är väl de! Men det är en ny dag imorgon och då vet man aldrig vad som sker.. ska man ju sitta i sekretariatet på en innebandymatch när mina kompisar spelar och sköta klockan.. finns bara ett slut på den grejen iaf när ja är involverad. FIASKO!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0