Vinterlov, men ändå inte

Ja då hade man jullov från skolan då,, lite skönt om det inte vore för alla uppgifter som ska göras över jul och nyår.  Det får göras mellan alla bakfyllor som sagt,, hoppas på det bästa allstå.
Jo då hade man det supertråkigt då i det nu helt felfria livet,, första gången på evigheter. Tror ja faktiskt gillade läget mer när det var mer problematiskt. Nu är det ju bara tråkigt. Nu lär ja hitta på något problem tror ja så det inte blir så tråkigt som det är. Tänk att man aldrig kan vara nöjd!
Som exempel har man pojkvän så är man inte nöjd,, har man inte pojkvän så är man inte nöjd då vill man ha en. Men för min del spelar inte ens det någon roll alls, gillar att sova själv, vakna själv och vara själv och göra precis vad man vill,, och det är ju hur konstigt som helst.. Har ja gått och blivit nunna i smyg eller?? Fast man behöver ju alltid en sak och det får man ju inte göra som nunna så.. Nej de har ja nog inte blivit,, kanske lite mer pysksjuk än innan.
Tur att man har en rolig person att snacka med som upplever samma saker som ja. Det är ju verkligen grymt! Lite roligt är det med att vi skulle kunna ha snackat för flera år sedan men nu av någon konstig anledning så hittade ja på han. Världen är verkligen liten.
Idag däremot fick man vara hjälpcoach åt johanna på hennes innebandyträning och sköta klockan och föra statistik. Fick man skrika av sig lite och min gälla röst hördes nog ända bort till haparanda och höll närstan på att göra johanna döv vid ett tillfälle. Men det var roligt iaf.
Hade man tur att carro satt på bussen hem så man slapp sitta själv, men innan höll man på att bygga sig en iskoja för att ja fick stå och vänta i en halvtimme på bussen för ja hade tagit fel på tiden, men tur va så överlevde ja de med.
Katten min är rolig han med,, man får ju inte sova hur länge man vill här hemma. Han har ju kommit på en massa saker som han vet att han inte får göra och som han inte gör förutom när han vill att ja ska kliva upp på morgonen. Så att käka på de torkade rosorna och hoppa in i lampan och tugga på kablar det är hans favoritsyssla på morgonen.
Ne nu ska ja försöka hitta på nått roligt att göra i min lilla lägenhet,, Omöjligt med andra ord.

Sjukt skoj igår!

Igår var man på fest i falun och det var hur lyckat som helst, hade verkligen hur roligt som helst. Vi började kvällen hos ulrika där vi käkade lite och sen blev de festfixning och vin-drickande. Vi började även spela sanning och konsekvens och sorry anna att du blev lite utsatt ;) men annars blev de lite porrdans, säldans, papperstussar i näsan och även ett frieri, inte dålig de inte :) men roligt hade vi. Sen blev de buss ner på stan och till nästa förfest där de var två killar och resten tjejer. Lite tråkigt efter som de båda var upptagna men vi hade roligt iaf.. självklart skulle ja försöka mig på och öppna ciderflaskan med tändaren och det slutade som förra gången men nu endast med två fingrar istället för fyra som blev en aning skinnflådda. Tur att karln hade plåster och inte vilka plåster som helst utan döskalleplåster som machade min döskalle-skjorta helt perfekt ;) men sen blev de kåren som blev en besvikelse för mig eftersom de spelade band som verkligen var urkassa, sån där musik som bara låter illa. Tur var så varvade de med musik man kunde dansa till annars hade ja åkt hem på en gång.
Sen hade man en mamma som var snäll och hämtade så man fick skjuts hem.

Idag har endast legat och slappat hos carro och käkat pizza och fixat lite till nyår.
Nu blir de att ställa sig och göra pyttipanna så man har någon mat till i morgon i skolan, jobbigt!


Lite knep och knåp

Har man inte kunnat sova på två nätter och gå i skolan på det är verkligen jobbigt. Så det enda man kan göra är att ta små power-naps under föreläsningarna.. hur skönt som helst är de (men inget att rekommendera)!
Vart en aning nervös över allt möjligt i några dagar nu, lär fixa en lokal till nyår och undrar hur många som kommer komma. Hade en lokal först men de ville sedan inte hyra ut för att de som hade vart där tidigare hade förstört så mycket. Typiskt! Sen har man just påbörjat en ny kurs i skolan och självklart får man tusen uppgifter att göra på en gång, tur att de är bara fem månader kvar sen är man något på riktigt, har en titel. Trevligt :)

Glömde man cykeln uppe vid busstationen i lördags och i natt kom ja på att den stod där. Inte lite frostig och hade man lite otur då, skulle man öppna låset och det hade frusit fast! Fick man stå och slita och gorma ett bra tag innan man fick upp det. Tur att ingen såg mig. Sedan upp på cykeln och hemåt. Snacka om att hålla på och frysa pullan av sig och sen när ja väl skulle stanna hade mina bromsar även frusit fast så det blev en flinta-inbromsning för att inte hämna rakt i häcken. Men nu står min lilla söta cykel och tinar upp och får se om bromsarna och låset tinar upp.

Nu sova... Ps. Dejten blev väldigt lyckad ;) 

En riktig grå dag

Ingen bra dag alls idag.. Hade man lagt telefonen i fönstret så man blev tvungen att kliva ur sängen för att stänga av den halv sju imorse och det gjorde sitt. Sen ont där tanden egentligen satt, huvudvärk och på det mensvärk. Inget bättre blev det att man hade ett föreläsare som var som ett sömnpiller och vad gör man då? Jo, sover. Mycket man fick lära sig. Jaja men det var bara att hoppa sista föreläsningen och åka hem och dra täcket över huvudet. Det är vid dessa tillfällen man ska ha en karl att kunna gnälla för.
Men annars är det bra.
Jo sen var man ut i fredags med alla tjejerna och det var hur roligt som helst! Men kvällen slutade ganska roligt när jag lyckades låsa mig ute. Fast det var ju inte egentligen helt mitt fel eftersom johanna och paulina var in och hämtade lite grejer medan jag var ute och rökte. Så kan de gå. Tur att tobbe bor i samma hus så ja fick gott vänta på han så han kunde släppa in mig... typ en timme senare. Tur att ja hade någon att snacka med under tiden iaf :) Det är bara såna här saker som händer mig, och detta kommer jag få höra länge sedan eftersom alla mina kompisar mobbar mig för allt jag säger och gör. Tur att de har mig så de har något att ha roligt åt. Men jag kanske får skylla mig själv eftersom jag ställer till med så mycket saker med som man kan ha roligt åt.
Nu var man själv då eftersom sofie drog till Thailand i två veckor, Paulina åker på båten i typ två veckor och johanna ska dit på intervju. Carro packar ihop sina saker och flyttar några tre hus bort till sin karl så då hade jag bara katten att umgås med i två veckor framöver. Dagen min kunde inte bli bättre!


Mörkhårig och en tand fattigare

På några dagar har det skett en hel del. I söndags gjorde man lite slingor i det redan ljusa håret men resulterade i att man blev blond! Inte min stil så på tisdagen färgade man det fort mörkt igen. Ser så mycket bättre ut och man känner igen sig själv när man kikar sig i spegeln.
Städade som en tok häromdagen och dammade, torkade och tvättade allt som kunde göras. Så sorry nu är det rökfritt i min lägenhet och inte en enda cigarett kommer få tändas efter allt mitt slit. Gäller även mig själv så nu får man gott gå ner för de fem trappstegen och ut genom porten, fattar inte att jag inte gjort de förr för så jobbigt är de inte. Katten uppskattar det nog med, bara han inte får några abstinensbesvär.
Har man vart i skolan idag och haft seminarium hela dagen men det var väldigt slött så ingen ansträning här inte. Tur att man inte pluggade till de. Det jobbiga som varit under dagen var att jag har haft världens tandvärk i min visdomstand. Kunde knappt öppna munnen utan att flyga i taket av smärta. Så duktigt efter skolan gick jag till folktandvården där efter lite bedövning och några häveltag så var åttan ute, skönt! Men nu en timme efter är det inte så skönt, dreglar som få eftersom jag fortfarande är bedövad känner mig som en båtsman-hund. Inte fick man röka eller äta på två timmar, visst äta det kan jag hoppa över det är lugnt men just rökningen var det värre med. Gick emot och tog två bloss eftersom jag inte stod ut, visst det är psykiskt men endå.

Sju veckors torka men en raggar fick man!

Kvällen igår var verkligen något extra de! carro agerade frissa åt johanna, paulina och mig. Johanna satt och retade paulina för sin fårfrilla som nu har börjat lägga sig och ser mycket bra ut! (Tack och lov). Riktigt tajkon var det hemma hos mig. Rena dagiset med carro som fröken som försökte hålla oss tre isär med allt gnabb. Sedan blev de lite film, chips och läsk men ja föredrog vin framför läsk så. Det är faktiskt helg. Vi drog sedan till gävle och första stoppet blev hos paulinas syster som hade förfest hos sig. Fick man lära sig om vart man ska tatuera sig så mamma inte ska se och mitt på pullan var det. Om hon skulle märka var det bara att säga att man glömt att raka den fläcken, en litet tips från en lite dragen 18-åring. Vi stannade där ett tag men sedan så drog vi oss till Max för att käka. Höjdpunkten av hela kvällen. Lyckades vi roa hela Max även och denna gång var det inte bara jag som ställde till det. Vi skrattade högt som vanligt men när Mr Brad med skunkfrisyr kom in kunde inte någon av oss hålla sig. Johanna började med att skrynkla ihop hela ansiktet och kollar man på henne då är det kört. Så vi tog våra brickor och gick ut eftersom vi tyckte synd om gästerna. Men inte nog med det följde fyllot efter oss och dumsnälla jag stod kvar och rökte när han kom medan de andra lite fint smög sig undan. Men jag fick mig iaf en liten fin sång sjungandes för mig och det var inte dåligt de, något om hästar på ängen tror ja. Men jag lyckades ta till flykt ja med till bilen och paulina blåste igång bilen och sen for vi. Väl hemma i hofors så satt vi hos mig och i en och en halv timme innan räddningen blev jocke.. och skrattade åt allt jag säger och gör. Eller de skrattade åt mig och allt jag säger och gör, men det bjuder jag på. För sedan började vi med johanna och då tyckte hon inte alls det var nå roligt haha. Sedan blir man förföljd med bilen och det var inte lite pinsamt de inte, inte ens carro räddade mig från knäppskallarna i rymdbilen. Sen gick jag hem och sov.


RSS 2.0