Fredagsmys

Helt ensam här hemma, känns lite tråkigt faktiskt när jag är full av energi för en gångs skull. Beror nog lite på Chailatten + den stora kanelbullen på Espresso House idag med Erica och Fredia :)
Så vette tusan vad jag ska roa mig med, har ingen direkt lust att plugga på en fredagskväll. Kanske borde börja virka på min topp, men det har jag ingen direkt lust med heller. Ganska tråkigt är allt med andra ord, och allt detta pga jobb hela helgen. Vill liksom inte slita ut mig alltför mkt och försöka lära mig att ta det lugnt speciellt inför jobbhelgerna. Så det blir jag och godisskålen och lite tv. Men va läckert att man kan ta in sina bilder från instagram, det gillas skarpt!
Lär bara gnälla av mig lite, blev så matt idag när jag insåg att det är vinter nu och svinkallt. Det betyder ju varmare kläder, ex tjocka vinterjackan. För de flesta är det ju bara att plocka ur den ur garderoben och använda den. Min situation är lite annorlunda, vilket är irriterande, för jag lär frysa min jacka om jag ska kunna plocka hit den till H. Eftersom jag hade ju såna där härliga småäckelkryp hemma... Vill verkligen ta det säkra före det osäkra, och den är ju ganska stor, så lär ju ragga min hyresvärd så han kan stoppa den i frysen i en vecka i Kungshamra. Men då lär jag åka till Kungshamra, helst på dagen så de är där (kontoret deras brukar stänga vid fem) lägga den i frysen, låta ligga en vecka och sedan försöka finna en tid att hämta den där jäkla jackan innan kl 17.00. hmmm... jag älskar såna här lyxproblem. Nu ringer Johanna, hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0