Gävlebo då!

Ja nu var man inflyttad och klar, har man packat upp allt och ställt alla grejor på det ställen de ska stå, för tillfälle iaf. Känns bra men längenheten var mindre än va ja hade föreställt mig att den skulle vara när jag nu har fått in alla möbler. Men jag vänjer mig tillslut, det blev bra iaf. Sen fick man sig ett litet sovrum för första gången och det är litet och väldigt mysigt. Känns lite konsigt att bo så en bit ifrån alla kompisar och så men jag lyckades ta mig iaf fem mil från hofors och det är stort för att vara jag :D hehe. Det blir nog bra det här, har man nära till jobbet och träningen. Sen kommer madde när som helst med så då har man någon att träna med och så. Attans att man inte känner någon i gävle på det viset. Det är mest killar som man har avverkat redan och där går man nog inte hem längre,, hmm. Men men,, så länge tarzan överlever utan balkong är jag nöjd. Men va tusan,, skulle man ner och beställa tvätt-tid, fatta verkligen ingenting. Något om en snabbtvätt-stuga och en vanligt tvättstuga och olika tider för allt typ. Fatta verkligen noll men tog mig en tid så får se hur det går. Tycker inte att jag är så korkad,, men va tusan börjar faktiskt fundera om mina hjärnceller har gått ide för gått eller om det bara är en eftersläng av halsflussen, penicillin och inte kunnat sova nått. Tåls att fundera på.


Noll motivation!

Ja imorgon bär det av och så blir man gävlebo :) men det är så jobbigt att flytta. Har absolut ingen ork alls och pencillinet gör att man blir så himla trött. Ska man torka ur alla skåp och tvätta fönster och allt sånt där. Inte har jag packat ner allt heller :D så har man att göra hela natten lång, sen börjar det hela kl nio imorgonbitti även så bara att ladda. Sen ska man hinna springa iväg och shoppa till kvällen när man ska på inflyttningsfest hos hodin. Kul att vara nykter med alla andra fyllon, och mina kompisar blir alltid så fulla. Inte för att jag ska säga nått, är alltid värst men men,, kan nog få de roligt iaf. Blir chauffören jag så ja har inte så mycket att säga till om vart vi ska, så länge det inte bär av till falun så är jag nöjd. Men sofie stod själv om att vilja dit ;p ne nu ska ja försöka göra sig ett ryck. ORKAR INTE!

Snart så!! ;)

Yes nu är det bara två dagar kvar tills flytten till gävle ;) ska bli så himla skönt att slippa åka den där bussen varje morgon... Med soffan så löste det sig även, den ska slängas så det är bara att skjutsa den till tippen. Skönt! Så nu är det bara att börja packa ihop alla sina saker, igen.. Känns som det enda jag gör är att flyttar, men nu blir det iaf inte flytt på ett halvår sen är det bara att börja tänka på vart man ska bo igen eftersom jag hyr denna lägenhet i ett halvår i taget.
Surt är det även,, vaknade man igår natt och kunde inte svälja och så kände man hur halsmandlarna hade svällt upp. Japp hade man fått halsfluss igen då, blev det en sväng till dokorn så man fick penicillin. Låg man hela dagen igår och tyckte synd om sig själv i sängen med 39 graders feber och så ont i halsen så man knappt kunde svälja.. men man fick iaf dricka cola hela dagen och äta glass, det enda som man kunde svälja, så lite bra var det iaf ;) vet inte riktigt hur jag ska bete mig när jag har hög feber eftersom jag bara har det typ var åttonde år,, känns väldigt skumt och så låg man och kikade på filmer och när det blev lite sorgligt började man storböla samt när folk blev lyckliga på fimerna. Helt sjukt,, så gör jag aldrig,, jag är inte som Carro heller. Men idag är jag normal, feberfri och bara halsont,, iaf så normal som jag kan bli. Så idag kan ja allt packa, sen blir det nog att färga håret mörkbrunt idag,, har fått så många olika färger i mitt hår och det skulle vara skönt med lite förändring. Visst jag är brunett men lite mörkare är bara fint till mina mörka ögon..

Jaja,, nu är det bara att gå och vänta tills lördagen och försöka hinna med inflyttningsfesten hos hodin även. Men det ska jag nog allt lyckas med.

Vilket flyt,, men!

Ja nu har man fått sitt första fasta jobb,, så skönt att inte behöva tänka på det längre. Så himla bra klinik är det med, trevlig personal, bra chef och fräsch och fint. Sju veckors semester får man med och varje morgon bjuder de på hur bra frukost som helst. Färsk bröd och allt, inte som på folktandvården där det är en torr brödbit och ost. Sen det bästa är att jobbet är i gävle ;) äntligen får man flytta dit.
Tur hade man även, en på jobbet ville hyra ut sin lägenhet och ja den ska ja hyra. En liten fräsch etta vid borgar så det är inte långt in till stan heller eller till jobbet och träningen. Så riktigt bra flyt har ja verkligen haft,, men! Ja lägenheten skulle vara möblerad men ja vill ha mina saker och visst hennes saker flyttades ner i källaren MEN soffan gick inte in genom förrådsdörren! hmm,, så dum som ja är så sa ja att ja skulle fixa det och kunna ha den hemma hos mina föräldrar men vår källare är överfull så den skulle inte få plats. Så nu hoppas ja på att ja kan ha den hos sofie på hennes vindsförråd men tänk om den inte går in där heller... Självklart skulle de vara nått men förhoppningsvis så löser det sig. Men dubbla hyror den här månaden blir det, men så hade man sån tur så att man får dubbla löner denna månad så då löste det sig där med.
Sånt jäkla flyt man alltid har när det gäller såna här saker.. alltid så löser det sig alltid för mig på detta vis. Men att skaffa någon som man själv tycker om och som tycker om mig tillbaka, ja jäklar där har man verkligen motstånd.. Rött kort och av den plan, hehe.. Fast det är roligare att leka avbytare och hoppa in och spela en stund och sen gå av plan. På det viset får man mindre problem och så kan man ägna sig åt sig själv och inte behöva tänka på någon annan. Fast egentligen det är väl det man vill ha innerst inne. Äh tur att ja har en katt, har ja alltid någon att bry mig och prata med när ja är hemma :D

Fullisnurr

Ja idag har man vart ledig och passade på att sova ända till halv ett. Jag och carro passade på att ha bakisdag eftersom vi inte hann med det igår :D har man jobbat hela helgen men så kom man på på lördagskvällen att det skulle vara riktigt kul att gå ut. Visst jag och sofie gjorde en deal, om ja inte följde med till gävle så skulle hon hämta mig vid två så hon fick vara själv med karln, och självklart gick ja med på det ;) Så lite förfest hos carro och ja hade endast med mig två cider eftersom jag skulle upp och jobba till åtta och tänkte vara städad. Så blev inte fallet utan paulina bjöd på två drinkar som hon gjorde "svaga" trodde ja, efter de där två var man nästan klapprak .. haha. Sen hade vi visst druckit shots även :S inget jag kommer ihåg. Men vi tog oss till sandviken iaf, fick lära mig en del där på vägen dit och nu vet jag verkligen hur ja ska gå tillväga längre fram, den där människan som du pratar om är inte jag så.. Hur kul som helst var det i viken på lobby och ja träffade på någon karl att snacka med som ÄVEN lyssnade på allt jag sa (efter att alla mina kompisar bara försvann som vanligt), fattar inte hur han orkade men han var faktiskt intresserad. Helt imponerad är jag verkligen! Carro åkte till gävle med ekollonträdet, paulina vet vi inte riktigt vart hon tog vägen och malin hade de verkligen mysigt på dansgolvet.

Riktigt roligt var det att vakna sju på morgonen och känna sig full fortfarande, katten hade spytt på den vita fotpallen och ett väldigt letande efter alvedon som blev min frukost. Men ja är verkligen helt imponerad av mig själv att ja lyckades ta mig upp och gå till jobbet och att jobba hela dagen. Guldstjärna till mig! ;)
 
Imorgon gäller det, blir nog en riktigt bra dag hela dagen..


RSS 2.0