Påskhelgen än så länge..

Än så länge har påskhelgen vart rolig. I torsdags blev de fest på hoforshallen och sjukt roligt hade vi det i cafeterian med vin, sprit, musik och singstar. Det skulle ha blivit singstar om sofie hade gnuggat sina små grå och testat mickarna på affären när hon bytte ut dosan som hon inte trodde fungerade. Under kvällen ändrade en del uppfattningen om en från en söt och lite pryd tjej till ja vad ska man säga, som jag är. Hehe men tänk om Carro även hade vart med! Sen blev de upp på folkan och där träffade man ica i kön och lika blyg som vanligt var han. Men nu har ja pratat med karln på riktigt iaf, haha.
Lika tråkig som vanligt är ja numer men ja stannade kvar ända till kvart i två innan ja begav mig hemåt och själv även. Blivit nunna eller nått ja för ja har verkligen inte lust med nått alls sånt som man höll på med förr. Man känner sig verkligen vrickad.
Men ja hade visst inte sovit själv för när man vaknade till liv på morgonen sov visst carro på soffan. Inge minne av alls men ja hade visst varit avdäckad när hon kom och luktade alldeles för tok mycke sprit och rök för att man skulle kunna sova bredvid mig.. Oj.
Under dagen blev de lite bakfylleshopping i valbo som var tur eftersom det blev gävle på kvällen som varken ja eller carro hade räknat med. Sofie har ju blivit helt karltokig så varje helg är det fest numer! Emma kom på kvällen och det var sjukt roligt. Carro blev en aning förvånad över sexgudinnan som satt i min soffa, hehe.
Kvällen till gävle började med att jag körde över sofies telefon (var nyker), tripp till sandviken på en tvåmansfest och senare in på heartbreak där utbudet på snygga killar var verkligen noll. Förutom en som sofie krokade sig fast i och ja nr sitt gav hon även ut ;) duktig tjej!
Nu blir de att duscha och senare hem och äta påskmat hos föräldrarna i Storvik! Man får hoppas på att man får sig ett påskägg även :)

Irriterad och gnällig som vanligt

Lite surt denna vecka,, har min gnällvecka som vanligt och riktigt dyster i huvudet är man. Hur man än gör kan man inte få sig själv på bättre humör. Inte är det till någon hjälp att man sliter halvt ihjäl sig på praktiken och scalar pat i flera timmar för att få dem nöjda så de blir klara på en gång. Det gjorde inte saken bättre att den charmiga tandläkaren inte var där denna vecka,, eller snarare vi gick om varandra. Han är där ons och tors, igår var han i sthlm och ja var där, idag är han där och inte ja. Så nu får man vänta en hel vecka inte man får flörta lite på jobbet. Riktigt kul är de iaf, inte för att ja vet om han är upptagen eller inte men de vill ja nog inte veta för då blir de inte lika roligt om han skulle vara de. Sen ringer de från ovansjöhemmet och praktiskt övertalar mig att arbeta där i sommar men de har ju inge extra jobb och imorgon ska man på intervju till ett annat hem som antagligen har mer extra fram till sommaren om man får de. Roligt att ringa igen denna sommar att man inte ska arbeta på ovansjögården igen då.. Smällar man får ta. Annars skulle ja gärna åka till norge igen så man slipper allt hemma och får åka iväg och ha sjukt roligt och träffa nytt folk. Allting visar sig hur de blir framåt sommaren.
Nu är de bara att koncentrera sig på skolan som slutar om tre månader och träna som en tok för att få bort allt fläsk... Inge mer!! 

RSS 2.0